24.6 C
Athens
July 8, 2020
Image default
ALPHA BANK

Β. Ψάλτης: Ειδικά σχέδια δράσης στην Alpha Bank προκειμένου να παραμείνει ενεργό το Δίκτυο καταστημάτων
Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων μας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την Alpha Bank, αναφέρει σε μήνυμα του προς τους εργαζόμενους της τράπεζας ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης, σε συνέχεια των μέτρων πρόληψης και προστασίας που έχει αναλάβει η Τράπεζα.

“Από την πρώτη στιγμή προχωρήσαμε στη λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και προστασίας, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα έκθεσης του Προσωπικού μας στον Covid-19. Και μέχρι τώρα, το πετύχαμε. Όμως οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς οφείλουμε να τις παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό και να είμαστε εγκαίρως έτοιμοι. Η Τράπεζα, αποτελώντας παραδοσιακά βασικό πυλώνα του τραπεζικού μας συστήματος, οφείλει να μεριμνήσει για τη συνέχιση της ομαλής επιχειρησιακής της λειτουργίας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη προσπάθεια θωράκισης της εθνικής οικονομίας στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε. Άλλωστε, το δημόσιο συμφέρον επιτάσσει, μετά τον τομέα υγείας και τις δημόσιες υπηρεσίες, να διασφαλιστεί με κάθε μέσο η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος. Έτσι, τα μέτρα που λαμβάνουμε διασφαλίζουν ότι θα επιτελέσουμε το καθήκον μας έναντι της ελληνικής οικονομίας, των επιχειρήσεων και των συμπολιτών μας”, αναφέρεις στο μήνυμα του.

Όπως αναφέρει: “βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η τελική φάση υλοποίησης του σχεδίου μας για την ασφαλή και παραγωγική εξ αποστάσεως εργασία (work from home). Σημαντικό ποσοστό των συναδέλφων μας θα εργάζονται από την κατοικία τους, ενώ ειδικά σχέδια δράσης έχουν εκπονηθεί προκειμένου να παραμείνει ενεργό το Δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας, να διασφαλιστεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων και να προστατευθεί η υγεία του Προσωπικού μας.

Παράλληλα, έχουμε ήδη λάβει σειρά πρωτοβουλιών, ακόμη και πέραν του πλαισίου που έχει θεσμοθετήσει η Πολιτεία, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τους πιο ευάλωτους από τους συναδέλφους μας και, βεβαίως, όσους καλούνται να φροντίσουν ανήλικα τέκνα. Η Alpha Bank υπήρξε διαχρονικά δίπλα στο Προσωπικό της και συνεχίζει να το πράττει με συνέπεια και ευαισθησία και στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία.

Κρίσιμης σημασίας διευθύνσεις λειτουργούν, ήδη, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Business Continuity Plan, οι ηλεκτρονικές και άλλες υποδομές μας έχουν ενισχυθεί, ενώ λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξακολουθήσει απρόσκοπτα η παροχή υπηρεσιών από τα εναλλακτικά δίκτυα στους Πελάτες μας”.

“Η επιτυχία της εθνικής προσπάθειας να ελεγχθεί η διάδοση του ιού και να προστατευθούν οι πιο ευάλωτοι συμπολίτες μας προϋποθέτει εταιρική υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα στην τήρηση των μέτρων προστασίας που έχουν επιβληθεί, αλλά και προσωπική και συλλογική σύνεση. Η Alpha Bank και το Προσωπικό της οφείλουν να είναι ισχυροί κρίκοι σε αυτή την αλυσίδα ευθύνης”, προσθέτει επίσης.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Related posts

Από 3 Σεπτεμβρίου μειώνει επιτόκια καταθέσεων η Alpha Bank

banks

Β. Ράπανος: Κρίσιμο ζήτημα να μπει η οικονομία σε ρυθμούς διατηρήσιμης ανάπτυξης

banks

Διαθέσιμο για τους πελάτες της Alpha Bank το Apple Pay

banks

Alpha Bank: Πτώση άνω του 60% των συναλλαγών στα γκισέ

banks

Η νέα διοικητική ομάδα της Alpha Bank-Αποχωρεί ο Γ. Αρώνης

banks

Alpha: Χρηματοδότηση 200 εκατ. ευρώ σε ΜμΕ

banks