Τα πρωτεία του δημοφιλέστερου υπουργού της κυβέρνησης κρατάει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενώ μεταξύ των δημοφιλέστερων σταθερά βρίσκονται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας καθώς και ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ιούνιος 2021

Ο Νίκος Δένδιας στη δημοσκόπηση της MRB καταγράφει τον Ιούνιο 40,4% θετικές γνώμες και ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας με 36,9 και Κυριάκος Πιερρακάκης με 32.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με 28,5% θετικές γνώμες ενώ το ίδιο ποσοστό θετικών γνωμών συγκεντρώνει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ωστόσο ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει 48,2 αρνητικές γνώμες έναντι 42,1 του κ. Σταϊκούρα.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Κωστής Χατζηδάκης με 26,7% θετικές γνώμες και ακολουθούν στην έβδομη θέση ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής με 25,7% και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με 25,4%.

Από εκεί και πέρα θετικές γνώμες 21,3% έχει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ακολουθούν με ποσοστά κοντά ή και χαμηλότερα του 20% θετικές γνώμες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.

18% θετικές γνώμες συγκεντρώνει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και ακολουθούν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός.

Γράψτε το σχόλιό σας