Για την απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα από την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κοροναϊού σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Star ο πρωθυπουργός μίλησε για τον λοιμωξιολόγο, ο οποίος ήταν εκείνος που τον πρώτο καιρό της μάχης με τον φονικό ιό έμπαινε καθημερινά στα σπίτια όλων μας και χαρακτηριστεί ως ο «καπετάνιος» της χώρας μας στη μάχη με τον κοροναϊό.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «συνομιλώ σχεδόν καθημερινά με τον Σωτήρη, τρεις φορές τη βδομάδα έχουμε πρωινή σύσκεψη όπου βλέπουμε όλα τα δεδομένα, τα οποία δεδομένα θέλω να τονίσω είναι δημόσια δεδομένα, έχουμε κάνει πάρα πολύ μεγάλη πρόοδο ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν να κάνουν με την πανδημία για να γνωρίζουν τις πραγματικές τάσεις. Και να δίνουμε τη δυνατότητα και σε επιστήμονες που δεν συμμετέχουν στην Επιτροπή να μπορούν να τρέχουν τα δικά τους μοντέλα».

  • Διαβάστε επίσης: Το παρασκήνιο της απόφασης για τα σχολεία – Οι τρεις λόγοι που Τσιόδρας και άλλοι οκτώ είπαν «όχι»

«Λείπει ο Τσιόδρας από την ενημέρωση»

«Τώρα, με ρωτήσατε αν λείπει ο Σωτήρης Τσιόδρας από την ενημέρωση. Πιστεύω ότι λείπει αλλά ο ίδιος πήρε την απόφαση, την οποία σέβομαι απόλυτα, να συμβουλεύει την κυβέρνηση και εμένα προσωπικά χωρίς να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας» είπε.

«Αν θέλετε την άποψή μου, πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που έγινε αυτό είναι γιατί και ο ίδιος στοχοποιήθηκε χυδαία όταν είχε πολύ μεγάλη επικοινωνιακή έκθεση» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιό σας