Άδωνις Γεωργιάδης: Κατέθεσε μήνυση κατά της Κωνσταντοπούλου – «Εγώ τις καταθέτω ημέρα και φορώντας κοστούμι»
πολιτική

Ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατέθεσε πριν από λίγο μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως είχε προαναγγείλει χθες σε συνέντευξή του.
«Κατέθεσα σήμερα μήνυση κατά της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, κυρίως για όσα έχει δηλώσει εναντίον μου για την Βιολάντα, τα οποία θεωρώ άκρως συκοφαντικά. Εγώ όπως βλέπετε μηνύσεις καταθέτω κατά τη διάρκεια της ημέρας και φορώντας κοστούμι» επεσήμανε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους εξερχόμενος από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
«Η προσπάθειά της να χτίσει πάνω μου νέο αφήγημα Τεμπών θα πέσει στο κενό»
«Δεν θα επιτρέψω στην κυρία Κωνσταντοπούλου να ποινικοποιεί την πολιτική ζωή του τόπου και γι’ αυτό και δεν έχω καταθέσει μήνυση για όσα έχουν λεχθεί στη Βουλή. Όσα λέγονται στη Βουλή μένουν στη Βουλή» πρόσθεσε.
«Η προσπάθειά της να χτίσει πάνω μου νέο αφήγημα Τεμπών θα πέσει στο κενό και η Δημοκρατία θα αντισταθεί στην τοξικότητα» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.


