1η φορά ανεβαίνει μηνιαίο διάγραμμα για τη μετοχή και ο λόγος είναι ότι οι τιμές με το νέο ιστορικό υψηλό έχουν πλέον διασπάσει 4 μηνιαία high fractals και το ίδιο έχει κάνει κι ο RSI14.

Η τάση πλέον είναι ξεκάθαρα ανοδική σε όλα τα time frames και με όρους fractals ήταν ούτως ή άλλως ανοδική με την υπέρβαση των 2,29 ευρώ τον Δεκέμβριο του 2019 δεδομένου ότι κατά την απότομη πτώση στα 1,57 με την πανδημία ΔΕΝ παραβιάστηκε κανένα low fractal.

Λόγω της μεγάλης διαφοράς μεταξύ των πυθμένων δυσκολεύομαι να καταγράψω σχηματισμό διπλού πυθμένα κι έτσι οι επόμενοι στόχοι που έχω στα δυο διαγράμματα προκύπτουν από τις προεκτάσεις των κυμάτων όπως έχουν υπολογιστεί και καταγραφεί σε αυτά.

ΔΤΡ Επικαιροποίηση

Παρά το γεγονός ότι η ΠΕΙΡ εξακολουθεί τις προσπάθειες να τραβήξει τον δείκτη σε επίπεδα που θα δοκιμαζόταν η κύρια τάση που παραμένει ανοδική όπως περιγράψαμε στην ανάρτηση της 13 Μαρτίου, η τεχνική εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα παρά μόνο σε ότι αφορά την στήριξη στο ημερήσιο που πλέον έχει ανέβει με όρους στο χαμηλό της τελευταίας βουτιάς όπως είχε ήδη γίνει για ΕΤΕ & ΑΛΦΑ.

Παραβίαση των δυο ανοδικών γραμμών τάσης αλλά κυρίως της νέας στήριξης στις 502 μονάδες θα μπορούσε να είναι ένα καλό στοπ για τους γρήγορους long αν και όλα τα έχουμε δει…