Wednesday, October 16, 2024
21.3 C
Athens

Γεροβασίλη: Ο Κασσελάκης υλοποιεί σχέδιο διάλυσης – Έχει ήδη κριθεί, δεν θα είναι υποψήφιος

Επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατηγορώντας τον πως υλοποιεί σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η βουλευτής του κόμματος, Ολγα Γεροβασίλη, κάνοντας παράλληλα λόγω για εμφύλιο σπαραγμό μέσα στο κόμμα που δεν έχει τέλος.

«Απαξίωσε το κόμμα, τους ανθρώπους, τον μηχανισμό και θέλει να ηγηθεί», τόνισε η Ολγα Γεροβασίλη, μεταξύ άλλων, στο Mega ενώ εκτίμησε πως το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά 8-10 Νοεμβρίου.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι η κύρια αιτία του κακού»

«Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί το έκτακτο συνέδριο, όπως ορίζεται από το καταστατικό. Δεν υπάρχει αντικαταστατική διαδικασία. Όλα έγιναν με βάση το καταστατικό και τον οδικό χάρτη, που έχει ψηφίσει και η πλευρά Κασσελάκη», ανέφερε αρχικά η βουλευτής απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη, που ισχυρίζεται ότι γίνεται παραβίαση του καταστατικού.

Και συμπλήρωσε πως ο κ. Κασσελάκης «ήταν και έπαψε να είναι πρόεδρος. Εξελέγη και εξέπεσε. Το κόμμα έκρινε με τη μομφή ότι δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως πρόεδρος. Πώς θα κατέβει λοιπόν υποψήφιος;».

Στη συνέχεια, η Όλγα Γεροβασίλη υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ευθύνεται για την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, ενώ τόνισε πως υλοποιεί σχέδιο.

«Εξαιτίας του Κασσελάκη φτάσαμε στο 7-8% δημοσκοπικά. Είναι η κύρια αιτία του κακού. Τα λάθη του είναι επιθετικά, υλοποιεί σχέδιο. Απαξίωσε το κόμμα, τους ανθρώπους, τον μηχανισμό και θέλει να ηγηθεί. Η πλειοψηφία δεν τον θέλει. Οι αποφάσεις είναι πλειοψηφικές και ας λέει ο ίδιος το αντίθετο. Χθες βγήκε προκλητικά, απαξιώνοντας και στοχοποιώντας εργαζόμενους σε ένα κόμμα, και είπε να πάνε να δουλέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το συνέδριο θα γίνει κανονικά»

Η Ολγα Γεροβασίλη εκτίμησε πως το συνέδριο του κόμματος θα γίνει κανονικά τον Νοέμβριο τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “εκτιμώ” γιατί ο πρώην πρόεδρος κάθε μέρα μας έχει και μία έκπληξη. Μέχρι προχθές έβγαζε βίντεο και καλούσε τον κόσμο να έρθει έξω από τον χώρο του συνεδρίου. Είναι συμπεριφορά αυτή ανθρώπου που θέλει να προεδρεύσει στο κόμμα;», αναρωτήθηκε.

Σύμφωνα με την ίδια, οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του Στέφανου Κασσελάκη «είναι σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετώντας το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας».

«Δεν ξέρω μέχρι που θα πάει το σχέδιο διάλυσης, το οποίο επιχειρεί ο Κασσελάκης. Εκτιμώ ότι δεν θα αναβάλουμε κανένα συνέδριο. Προσωπικά θέλω να γίνει το συνέδριο τις προκαθορισμένες ημέρες. Θέλω όλες οι διαδικασίες να γίνουν κανονικά. Να έρθουν τα μέλη και οι σύνεδροι να μιλήσουν. Κατά την άποψή μου δεν μπορεί να το αναβάλει κάτι. Εκτός αν έρθει ο Κασσελάκης και βάλει “βόμβα” με τον κόσμο που μαζεύει. Αν προχωρήσει το σχέδιό του με τις προβοκάτσιες θα έχουμε πρόβλημα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ο χώρος μας να ευτελίζεται με αυτόν τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε πώς έχει ήδη κριθεί από την Κεντρική Επιτροπή ότι δεν θα είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δεν μπορεί να συζητηθεί περαιτέρω. Στο συνέδριο μπορεί να είναι σύνεδρος αν εκλεγεί σε μία οργάνωση από τη στιγμή που είναι μέλος του κόμματος. Θα παραμείνει μέλος, δεν θα τον διαγράψουμε», εξήγησε.

Hot this week

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Σε τεντωμένο σχοινί: Η ΠΓ στέλνει το εξώδικο Κασσελάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με το εξώδικο Κασσελάκη να επιστρέφεται ως απαράδεκτο η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε σήμερα, κατά πλειοψηφία, την πρόταση του Νίκου Σκορίνη και της πλευράς του τέως προέδρου του κόμματος της Κουμουνδούρου για αναβολή της έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής την οποία συνόδευε και με την πρόταση να συγκληθεί εκ νέου σύσκεψη των πέντε υποψηφίων υπο την

Ήπια άνοδος στην Wall Street- Οδεύει προς νέα κερδοφόρα εβδομάδα

Με ήπιες μεταβολές και μεικτά πρόσημα κινείται την Παρασκευή (11/10) η Wall Street, μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ. Στο άνοιγμα της συνεδρίασης, ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,58% φτάνοντας τις 42.701,45 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 0,23% στις 5.803,69 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq σημειώνει ήπια άνοδο 0,10% στις 18.302,20 μονάδες. Οι βασικοί δείκτες κινούνται με μεικτά

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

Southrock: «Πράσινη» πιστοποίηση EDGE για τα οικιστικά έργα στη Μύκονο

Τη διεθνή πιστοποίηση EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) από τoν ανεξάρτητο φορέα Green Business Certification Inc. (GBCI) απέκτησε η Southrock Asset Management για τα πολυτελή οικιστικά της έργα στις περιοχές Άγιος Ιωάννης και Φωκός στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα λαμβάνουν αυτή

Related Articles

Popular Categories

READ MORE