28.2 C
Athens
October 4, 2024
Image default
ECONOMY

Γιάννης Μώραλης: Ο Πειραιάς μπορεί να αποτελέσει αυτόνομο τουριστικό προορισμό

Ο Πειραιάς μπορεί να αποτελέσει αυτόνομο τουριστικό προορισμό δήλωσε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης από το βήμα εκδήλωσης που διοργάνωσαν ο Δήμος Πειραιά και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς  στο Δημοτικό Θέατρο.

Όπως είπε είναι χαρακτηριστικό ότι με την ανάπτυξη του Home porting της κρουαζιέρας βλέπουμε πλέον τουρίστες στον Πειραιά, οι οποίοι διανυκτερεύουν, γεγονός που πριν κάποια χρόνια φάνταζε αδιανόητο, όπως εξήγησε.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι , το ξενοδοχείο του Ομίλου που εγκαινιάστηκε σχεδόν πριν από δυο χρόνια πηγαίνει ανέλπιστα καλά και πως η ανάγκη για νέες ποιοτικές ξενοδοχειακές μονάδες είναι επιτακτική, καθώς ο Πειραιάς προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες και το μέλλον του στον τομέα αυτό μοιάζει ευοίωνο.

Αναφερόμενος στα έργα που έχουν δώσει αξία στο τουριστικό προϊόν του Πειραιά επεσήμανε πως η αξιοποίηση του Πύργου Πειραιά, οι αναπλάσεις του Μικρολίμανου και του Αγίου Διονυσίου, είναι  παρεμβάσεις, οι οποίες πυροδοτούν το ενδιαφέρον μεγάλων ομίλων εγνωσμένου κύρους, με αποτέλεσμα πολλές και μεγάλες επενδύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη στον Πειραιά.

Related posts

Ρυθμίσεις οφειλών: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις 100-120 δόσεις & για τις 36-72 δόσεις

banks

Τι αλλάζει στην κατοχύρωση των εμπορικών σημάτων

banks

Άνοδος 9 θέσεων της Ελλάδας στην Παγκόσμια Κατάταξη Ανταγωνιστικότητας του IMD της Ελβετίας

banks

Human Rights Watch: Εντεινόμενες επαναπροωθήσεις και απελάσεις Αφγανών από την Τουρκία

banks

e- ΕΦΚΑ: Ενιαία ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών σε μη μισθωτούς ασφαλισμένους

banks

Τράπεζα Πειραιώς: Oι νέοι του Project Future εισέρχονται στην αγορά εργασίας

banks