28.7 C
Athens
June 8, 2023
Image default
POLITICS

Δήμητρα Λιάνη: Ο Ανδρέας Παπανδρέου δε θα άφηνε τον Ανδρουλάκη ούτε τα κορδόνια του να δέσει

Τι είπε η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου για την κατάσταση στο σημερινό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τον πρόεδρό του.

Για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τον πρόεδρό του, Νίκο Ανδρουλάκη και το αν σκέφτεται η ίδια να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, μίλησε η Δήμητρα Λιάνη.

Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε στον Alpha και αναφέρθηκε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ αλλά και τις προσπάθειες πολλών πολιτικών να μιμηθούν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να ψηφίζει. Είναι η μέρα που μιλάει ο λαός. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω δηλώσει ότι δε με εκφράζει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, οπότε είναι δύσκολο» είπε η κυρία Λιάνη, που είχε πάει να ψηφίσει.

«Δεν υπάρχει πολιτικός χώρος που να με εκφράζει για να ασχοληθώ. Νιώθω πολιτικά ορφανή» απάντησε σε ερώτηση για το αν σκέφτεσαι να ασχοληθεί με την πολιτική.

Μιλώντας για το σημερινό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η Δήμητρα Λιάνη είπε: «Το ΚΙΝΑΛ δεν μπορώ να το πω ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είναι. Τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Παπανδρέου δε νομίζω ότι θα τον άφηνε να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του».

«Αυτά που γινόντουσαν με τον Ανδρέα και τον κόσμο, δεν ξαναγίνονται. Ελπίζω να γίνει ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν πολιτικοί αρχηγοί που προσπάθησαν να τον αντιγράψουν αλλά δεν τα κατάφεραν» κατέληξε η Δήμητρα Λιάνη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η συγγνώμη του Πατέλη για τα διδακτορικά

banks

Πρόταση μομφής: Ο απόηχος μιας σύγκρουσης και οι ευαίσθητες ισορροπίες

banks1

3+1 μαύρες τρύπες στο «τελευταίο μίλι»

banks

ΣΥΡΙΖΑ: Κενό γράμμα οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Τελευταία τα νησιά στους εμβολιασμούς

banks

ΝΔ για κατάθεση Καλογρίτσα: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως παρακράτος

banks

Πέτσας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τεστ και «green pass» και για μετακινήσεις από νομό σε νομό

banks