Wednesday, July 2, 2025
30.1 C
Athens

Δεύτερη επίθεση της Χεζμπολάχ κατά του αρχηγείου του ισραηλινού στρατού στο Τελ Αβίβ – Με βαλλιστικούς πυραύλους

Η Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσε σήμερα ότι εκτόξευσε “βαλλιστικούς πυραύλους” εναντίον του αρχηγείου του ισραηλινού στρατού στο Τελ Αβίβ, στη δεύτερη επίθεση μέσα στη μέρα κατά των εγκαταστάσεων αυτών όπου στεγάζεται το υπουργείο Άμυνας, στο κεντρικό Ισραήλ.

Σε ανακοίνωση, το φιλοϊρανικό κίνημα δήλωσε ότι στοχοθέτησε “τη βάση της Χακίρια (το κτίριο του υπουργείου Άμυνας και η έδρα του ισραηλινού γενικού επιτελείου) στην πόλη του Τελ Αβίβ με βαλλιστικούς πυραύλους τύπου ‘Qader 2′”.

Νωρίτερα, η Χεζμπολάχ είχε ανακοινώσει ότι στόχευσε το ίδιο μέρος με “μη επανδρωμένα αεροσκάφη με εκρηκτικά”.

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε επίσης ότι εκτόξευσε “πυραύλους” εναντίον ισραηλινής στρατιωτικής εγκατάστασης κοντά στο Τελ Αβίβ, στην τέταρτη πυραυλική επίθεση κατά της μεγάλης αυτής πόλης και των προαστίων της στο κεντρικό Ισραήλ.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι εκτόξευσε “πυραύλους” εναντίον εγκατάστασης που στοχοθέτησε “για πρώτη φορά” και την οποία προσδιορίζει ότι ανήκει στην “εταιρία βιομηχανιών στρατιωτικού εξοπλισμού IWI”, στα “προάστια του Τελ Αβίβ”.

-

Διαβάστε ακόμη:

Hot this week

Γεωπολιτικές εντάσεις, τσουνάμι δασμών, αστάθεια. Το σημερινό περιβάλλον – χαρακτηριζόμενο από διαρκείς ανατροπές – κρύβει τεράστιες προκλήσεις και παγίδες. Πόσο καλά είναι «εξοπλισμένη» η Ευρώπη για να αντιμετωπίσει τα όσα έρχονται; Πού θα πρέπει να δώσουν έμφαση οι κυβερνήσεις και πώς μπορεί να κινηθεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον μία μικρή οικονομία όπως η Ελλάδα; Συζητήσαμε

Την εικόνα μίας πρωτεύουσας που βρίσκεται στην τελευταία φάση μιας προεκλογικής περιόδου δίνει σήμερα το Παρίσι, όπου πραγματοποιούνται τρεις πολιτικές συγκεντρώσεις. Η πρώτη άρχισε στις 13.00 ώρα Ελλάδας και διοργανώθηκε από δύο κόμματα της αριστεράς, την Ανυπότακτη Γαλλία και τους Οικολόγους. Η δεύτερη άρχισε στις 16.00 ώρα Ελλάδας και διοργανώθηκε από τον ακροδεξιό Εθνικό Συναγερμό

08:51, Σάββατο 19 Απριλίου 2025 πολιτική Φωτογραφία: Intime «Η νέα ανακοίνωση του οίκου Standard & Poor’s αποτελεί μια ακόμα διεθνή αντικειμενική αναγνώριση του μετρήσιμου αποτελέσματος που παράγει η συστηματική και αποφασιστική οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, μια οικονομική πολιτική που συνδυάζει τη δημοσιονομική στοχοθεσία και σύνεση με την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή»

Μητσοτάκης: Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι απανταχού Χριστιανοί συμμετέχουν στο πένθος τους 12:15, Δευτέρα 21 Απριλίου 2025 πολιτική «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι απανταχού Χριστιανοί συμμετέχουν στο πένθος τους. Μαζί τους και κάθε πολίτης της Γης που

Κωνσταντοπούλου: Οι ανησυχίες του κ. Μητσοτάκη είναι για τις εκλογές – Αυτά που ανακοίνωσε έχουν τον χαρακτήρα των κλασικών παλαιοκομματικών προεκλογικών μέτρων «Ο κ. Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια, δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να ζήσει με 800 ευρώ και εύχεται να μην χρειαστεί. Ηγείται μιας κυβέρνησης και ενός κόμματος που χρωστάει 500 εκατομμύρια

Related Articles

Popular Categories

READ MORE