Wednesday, February 12, 2025
6.4 C
Athens

Διαμαντοπούλου: Δεν είναι στόχος του ΠΑΣΟΚ η ξύλινη γλώσσα και τα μη ρεαλιστικά σχέδια

Για τους στόχους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εν όψει και των περιφερειακών συνεδρίων αναφέρθηκε η υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος Άννα Διαμαντοπούλου από τη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις της κ. Διαμαντοπούλου πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο σύσκεψης κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από την Κεντρική Μακεδονία για την προετοιμασία της περιφερειακής συνδιάσκεψης η οποία θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες.

Όπως είπε η πρώην υπουργός, «το ΠΑΣΟΚ μέσα από αυτές τις διαδικασίες, τις περιφερειακές συνδιασκέψεις, που θα κάνει σε όλη την Ελλάδα, θα συνεργαστεί με την κοινωνία και με όλους τους πολίτες και αυτός είναι ο στόχος μας».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «δεν είναι ο στόχος μας ούτε η ξύλινη γλώσσα των κομμάτων, ούτε τα μεγάλα σχέδια που δεν είναι ρεαλιστικά. Θέλουμε να μιλήσουμε με τους πολίτες, θέλουμε να απαντήσουμε στα πολύ μεγάλα προβλήματα και να παρουσιάσουμε σε κάθε περιφέρεια το στίγμα της περιφέρειας, το τι θέλουμε για τα επόμενα 20 χρόνια. Και η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία είναι ο μεγάλος στόχος για όλες τις κυβερνήσεις, μόνο που δεν έχει επιτευχθεί».

Ειδικότερα για τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι «πρέπει να πάρει τον ρόλο που χρειάζεται για την Ελλάδα. Έναν ρόλο και έναν χώρο που αφορά τα Βαλκάνια και όλη την νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι μία πόλη που έχει δίκτυα, είναι μία πόλη που έχει πολλές δυνάμεις και με τα πανεπιστήμιά της και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα νέο όραμα».

«Στόχος να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία», λέει ο Σπυρόπουλος

Από την πλευρά του ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, που συμμετείχε εξίσου στη σύσκεψη, επισήμανε σε δηλώσεις του πως «ο στόχος μας είναι στην πορεία προς επόμενες εθνικές εκλογές να παρουσιάσουμε μία εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στον ελληνικό λαό και να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία».

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως «το ΠΑΣΟΚ, ως αξιωματική αντιπολίτευση, προσπαθεί να αναδεικνύει τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και μέσα από το νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα παρουσιάζουμε μία νέα εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, γιατί δεν αρκεί μόνο μια αντιπολίτευση απέναντι σε μία κακή κυβέρνηση αλλά οι πολίτες χρειάζονται από εμάς τη δική μας πρόταση, το δικό μας σχέδιο, τη δική μας επόμενη μέρα για τον τόπο».

Τέλος, ο κ. Σπυρόπουλος σημείωσε πως οι περιφερειακές συνδιασκέψεις θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Hot this week

Ήπια άνοδος στην Wall Street- Οδεύει προς νέα κερδοφόρα εβδομάδα

Με ήπιες μεταβολές και μεικτά πρόσημα κινείται την Παρασκευή (11/10) η Wall Street, μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ. Στο άνοιγμα της συνεδρίασης, ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,58% φτάνοντας τις 42.701,45 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 0,23% στις 5.803,69 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq σημειώνει ήπια άνοδο 0,10% στις 18.302,20 μονάδες. Οι βασικοί δείκτες κινούνται με μεικτά

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Southrock: «Πράσινη» πιστοποίηση EDGE για τα οικιστικά έργα στη Μύκονο

Τη διεθνή πιστοποίηση EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) από τoν ανεξάρτητο φορέα Green Business Certification Inc. (GBCI) απέκτησε η Southrock Asset Management για τα πολυτελή οικιστικά της έργα στις περιοχές Άγιος Ιωάννης και Φωκός στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα λαμβάνουν αυτή

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στον επόμενο τόνο η μετοχή θα γράφει τα 20 ευρώ

Κάποιος να αλλάξει την μπαταρία στο ακουστικό της αγοράς γιατί δεν άκουγε που δεν άκουγε τελευταία τα θετικά νέα των εταιρειών, τώρα έχει κουφαθεί τελείως. Ό,τι και να πλησιάσεις να της πεις στο αυτί, ό,τι και αν της φωνάξεις, ακόμα και μπόμπα από ένα μεγάλο επενδυτικό deal να της πετάξεις δίπλα της, αυτή στην κοσμάρα

Related Articles

Popular Categories

READ MORE