21 C
Athens
October 6, 2024
Image default
WORLD

Εκλογές στη Βρετανία – Ρέινερ (Εργατικοί): Ο Κιρ Στάρμερ έχει κάνει τρομερή δουλειά μεταμορφώνοντας το Εργατικό Κόμμα

- 00:20

Η αναπληρώτρια αρχηγός των Εργατικών Άντζελα Ρέινερ μίλησε στο κανάλι BBC News, αντιδρώντας στο exit poll που προβλέπει συντριπτική νίκη των Εργατικών στις εκλογές στη Βρετανίας.

Η Ρέινερ δήλωσε:”Οι αριθμοί είναι ενθαρρυντικοί, αλλά το exit poll είναι exit poll, οπότε δεν έχουμε ακόμη αποτελέσματα.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι ο Κιρ Στάρμερ έχει κάνει “τρομερή δουλειά” μεταμορφώνοντας το Εργατικό Κόμμα και ότι είναι αισιόδοξη “ότι ο κόσμος τον έχει στηρίξει”.

Η Ρέινερ  υποστήριξε ακόμη ότι οι πολίτες έχουν πει στο κόμμα της ότι θέλουν “αλλαγή” μετά από 14 χρόνια “χάους” υπό τη συντηρητική κυβέρνηση.

Ερωτηθείσα σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει αναπληρωτής πρωθυπουργός, η Ρέινερ  είπε ότι θα ήταν “τιμή” να επανεκλεγεί βουλευτής. Πρόσθεσε ότι ως κόμμα της αντιπολίτευσης τα τελευταία 14 χρόνια, δεν μπόρεσε να “επιφέρει αλλαγή” – και θα ήταν “προνόμιο” να επιφέρει την αλλαγή που θέλει ο κόσμος.

Related posts

Οι Χούθι εκτόξευσαν πύραυλο απαντώντας στα πλήγματα ΗΠΑ και Βρετανίας κατά θέσεών τους

banks

Βέλγιο: Απεργία στα αεροδρόμια των Βρυξελλών και του Σαρλερουά

banks

“Επικίνδυνη σωματική βλάβη” η επίθεση σε δημοσιογράφους

banks

Γερμανικός Τύπος: Όταν ο Όρμπαν πήγε για καφέ…

banks

Γάζα: Στέλεχος της Χαμάς λέει ότι οι όμηροι που βρέθηκαν νεκροί θα απελευθερώνονταν σε περίπτωση συμφωνίας για εκεχειρία

banks

Τραμπ: “Νίκη για τον Πούτιν” η ανταλλαγή κρατουμένων

banks