Tuesday, February 18, 2025
13.2 C
Athens

Επίσημος αντιπρόσωπος της Manitou στην Ελλάδα o όμιλος Σαρακάκη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανακοίνωσε τη νέα στρατηγική συνεργασία με τη Manitou, τον παγκόσμιο ηγέτη στα τηλεσκοπικά ανυψωτικά μηχανήματα.

Οπως αναφέρει, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, «ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή των τηλεσκοπικών μηχανημάτων της Manitou στην ελληνική αγορά, προσφέροντας κορυφαίες λύσεις για τον αγροτικό κλάδο. Οι επαγγελματίες θα έχουν πλέον πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα τηλεσκοπικών φορτωτών και ανυψωτικών μηχανημάτων που φημίζονται για την ανθεκτικότητα, την απόδοση και την τεχνολογική υπεροχή τους.

Με πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας στην παροχή καινοτόμων λύσεων, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πωλήσεων και after-sales, προσφέροντας εκτεταμένα προγράμματα συντήρησης, τεχνική εκπαίδευση και πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών. Η συνεργασία αυτή ενισχύει τη δέσμευσή του προς τους Έλληνες επαγγελματίες, παρέχοντας προϊόντα αιχμής και αξιόπιστη τεχνική εξυπηρέτηση.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη νέα συνεργασία με τη Manitou, καθώς αποτελεί αναγνώριση της αξιοπιστίας και της εξειδίκευσής μας στον κλάδο των γεωργικών και κτηνοτροφικών μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας πρόσβαση σε προηγμένες λύσεις που θα ενισχύσουν την αποδοτικότητα και παραγωγικότητά τους», δήλωσε ο κ. Αριστείδης Μακρής, Διευθυντής Πωλήσεων & After Sales Αγροτικών Μηχανημάτων του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Ο κ. Μακρής πρόσθεσε: «Η συνεργασία μας με τη Manitou ανοίγει νέες προοπτικές στο γεωργοκτηνοτροφικό τομέα, προσφέροντας τεχνολογικά προηγμένα τηλεσκοπικά μηχανήματα που καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες των επαγγελματιών. Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με ολοκληρωμένες λύσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες.»

Hot this week

Ήπια άνοδος στην Wall Street- Οδεύει προς νέα κερδοφόρα εβδομάδα

Με ήπιες μεταβολές και μεικτά πρόσημα κινείται την Παρασκευή (11/10) η Wall Street, μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ. Στο άνοιγμα της συνεδρίασης, ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,58% φτάνοντας τις 42.701,45 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 0,23% στις 5.803,69 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq σημειώνει ήπια άνοδο 0,10% στις 18.302,20 μονάδες. Οι βασικοί δείκτες κινούνται με μεικτά

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Southrock: «Πράσινη» πιστοποίηση EDGE για τα οικιστικά έργα στη Μύκονο

Τη διεθνή πιστοποίηση EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) από τoν ανεξάρτητο φορέα Green Business Certification Inc. (GBCI) απέκτησε η Southrock Asset Management για τα πολυτελή οικιστικά της έργα στις περιοχές Άγιος Ιωάννης και Φωκός στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα λαμβάνουν αυτή

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στον επόμενο τόνο η μετοχή θα γράφει τα 20 ευρώ

Κάποιος να αλλάξει την μπαταρία στο ακουστικό της αγοράς γιατί δεν άκουγε που δεν άκουγε τελευταία τα θετικά νέα των εταιρειών, τώρα έχει κουφαθεί τελείως. Ό,τι και να πλησιάσεις να της πεις στο αυτί, ό,τι και αν της φωνάξεις, ακόμα και μπόμπα από ένα μεγάλο επενδυτικό deal να της πετάξεις δίπλα της, αυτή στην κοσμάρα

Related Articles

Popular Categories

READ MORE