Tuesday, April 29, 2025
15.8 C
Athens

Η Accor, Invel Real Estate και Prodea υπέγραψαν συμφωνία για το «Bellevue Cortina d’Ampezzo»

Η Accor, η Invel Real Estate και η PRODEA Investments ανακοινώσουν την υπογραφή συμφωνίας για το ξενοδοχείο Bellevue Cortina d’Ampezzo ως Emblems Collection, σηματοδοτώντας την πρώτη παρουσία του brand στην Ιταλία. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει στα τέλη του 2026 και υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στον εμβληματικό προορισμό της Cortina d’Ampezzo.

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία για το Hotel Bellevue Cortina d’Ampezzo, Emblems Collection, αποτελεί ορόσημο για την παγκόσμια ανάπτυξη του brand Emblems Collection ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα νέο τοπόσημο στην καρδιά των Δολομιτών.

Το έργο σηματοδοτεί την αρχή της συνεργασίας κορυφαίων επενδυτικών εταιρειών real estate απο την Νοτιοανατολική Ευρώπη, οι οποίοι μοιράζονται με την Accor το όραμα για τον επαναπροσδιορισμό της πολυτελούς φιλοξενίας, μέσα από την παράδοση, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Όπως δηλώνει η Maud Bailly, CEO των brands Sofitel Legend, Sofitel, MGallery και Emblems : «Το Hotel Bellevue Cortina d’Ampezzo αποτυπώνει ιδανικά την ουσία του brand Emblems: μια εκλεπτυσμένη και ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας, όπου η πολυτέλεια συναντά την οικειότητα. Στην καρδιά των Δολομιτών, αυτός ο νέος προορισμός αποτελεί για εμάς πηγή υπερηφάνειας, καθώς συνδυάζει μοναδικά τη φύση με την πολυτέλεια, το συναίσθημα με την εμπειρία. Θερμές ευχαριστίες στην Invel Real Estate και την PRODEA Investments για την εμπιστοσύνη τους σε αυτό το μοναδικό εγχείρημα.»

Η Μαριάννα Παπαχριστοφόρου, Partner, Head of Hospitality, Invel Real Estate, αναφέρει σχετικά: «Στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε το μέλλον της πολυτελούς φιλοξενίας συνδυάζοντας την καινοτομία με τον σεβασμό στην παράδοση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Accor για να προσδώσουμε στο ιστορικό Bellevue την παλιά του αίγλη, σε έναν από τους πιο φημισμένους αλπικούς προορισμούς της Ευρώπης, δημιουργώντας μια νέα εποχή για το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο.

Η σχεδιαστική προσέγγιση του Tihany Design Studio σε συνδυασμό με την επιλογή του brand Emblems αντικατοπτρίζουν την προσήλωσή μας στη δημιουργία μιας διαχρονικής παρακαταθήκης, εξασφαλίζοντας ότι το resort θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για βιώσιμη, παγκόσμιας κλάσης φιλοξενία για τις επόμενες γενιές.»

Ο Αριστοτέλης Καρυτινός, Διευθύνων Σύμβουλος της PRODEA Investments, σημειώνει: «Η PRODEA Investments, ως η μεγαλύτερη εταιρεία real estate στην Ελλάδα, συνεχίζει να επενδύει στρατηγικά στην πολυτελή φιλοξενία. Η παρουσίαση του Hotel Bellevue Cortina d’Ampezzo ως το πρώτο ξενοδοχείο της Emblems Collection στην Ιταλία αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην επέκτασή μας σε προορισμούς υψηλών προδιαγραφών, ευθυγραμμισμένο με το όραμά μας να επενδύουμε σε εμβληματικά ακίνητα που συνδυάζουν άψογα την κληρονομιά, την πολυτέλεια και τη βιωσιμότητα.

Σε συνεργασία με την Accor και την Invel Real Estate, είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στη μεταμόρφωση αυτού του εμβληματικού ακινήτου σε ένα παγκόσμιας κλάσης αλπικό θέρετρο, θέτοντας νέα σημεία αναφοράς για τη φιλοξενία και τον σχεδιασμό».

Hot this week

Γεωπολιτικές εντάσεις, τσουνάμι δασμών, αστάθεια. Το σημερινό περιβάλλον – χαρακτηριζόμενο από διαρκείς ανατροπές – κρύβει τεράστιες προκλήσεις και παγίδες. Πόσο καλά είναι «εξοπλισμένη» η Ευρώπη για να αντιμετωπίσει τα όσα έρχονται; Πού θα πρέπει να δώσουν έμφαση οι κυβερνήσεις και πώς μπορεί να κινηθεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον μία μικρή οικονομία όπως η Ελλάδα; Συζητήσαμε

Την εικόνα μίας πρωτεύουσας που βρίσκεται στην τελευταία φάση μιας προεκλογικής περιόδου δίνει σήμερα το Παρίσι, όπου πραγματοποιούνται τρεις πολιτικές συγκεντρώσεις. Η πρώτη άρχισε στις 13.00 ώρα Ελλάδας και διοργανώθηκε από δύο κόμματα της αριστεράς, την Ανυπότακτη Γαλλία και τους Οικολόγους. Η δεύτερη άρχισε στις 16.00 ώρα Ελλάδας και διοργανώθηκε από τον ακροδεξιό Εθνικό Συναγερμό

08:51, Σάββατο 19 Απριλίου 2025 πολιτική Φωτογραφία: Intime «Η νέα ανακοίνωση του οίκου Standard & Poor’s αποτελεί μια ακόμα διεθνή αντικειμενική αναγνώριση του μετρήσιμου αποτελέσματος που παράγει η συστηματική και αποφασιστική οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, μια οικονομική πολιτική που συνδυάζει τη δημοσιονομική στοχοθεσία και σύνεση με την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή»

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

Related Articles

Popular Categories

READ MORE