Monday, January 20, 2025
12.4 C
Athens

Καραμέρος: Οι Θεσσαλονικείς δικαιούνται ένα μετρό χωρίς προβλήματα

Στην τεχνική βλάβη που παρουσίασε σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου το μετρό Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Καραμέρος.

Όπως τόνισε ο κ. Καραμέρος, «άλλο ένα τεχνικό πρόβλημα σήμερα στο μετρό Θεσσαλονίκης. Όταν οι επιβάτες δεν περιμένουν στις ουρές στα προβληματικά εκδοτήρια ή δεν περπατούν στις σήραγγες, βρίσκουν τα ρολά κατεβασμένα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε πως «οι Θεσσαλονικείς δικαιούνται ένα μετρό χωρίς προβλήματα». Καταληκτικά υπογράμμισε πως «αυτά συμβαίνουν όμως μέρα παρά μέρα καθώς η κυβερνητική φιέστα του κ. Μητσοτάκη προηγήθηκε του απαραίτητου χρόνου δοκιμαστικών δρομολογίων».

H δήλωση του Γιώργου Καραμέρου:

Τι λέει η εταιρεία διαχείρισης του μετρό

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του μετρό Θεσσαλονίκης, τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά, αλλά έχουν ανασταλεί μεταξύ των σταθμών Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός και Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του επικαλείται το MEGA, έχει προκύψει πρόβλημα στις ράγες, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να αντικρίζουν κατεβασμένα ρολά μετά τις κυλιόμενες σκάλες.

Από την πλευρά της, η εταιρεία λειτουργίας υπογραμμίζει ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει αναμένεται να λυθεί άμεσα.

«Ήρθα 07:20 είπα να πάω μία φορά στη σχολή μου, αλλά μάλλον κάποιος δεν… θέλει να πάω», δήλωσε σκωπτικά νεαρός φοιτητής στο MEGA.

Tο προσωπικό που βρίσκεται στους εν λόγω σταθμούς ενημερώνει το κοινό για το πρόβλημα και τους συστήνει να περπατήσουν μεταξύ αυτών.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Hot this week

Ήπια άνοδος στην Wall Street- Οδεύει προς νέα κερδοφόρα εβδομάδα

Με ήπιες μεταβολές και μεικτά πρόσημα κινείται την Παρασκευή (11/10) η Wall Street, μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ. Στο άνοιγμα της συνεδρίασης, ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,58% φτάνοντας τις 42.701,45 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 0,23% στις 5.803,69 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq σημειώνει ήπια άνοδο 0,10% στις 18.302,20 μονάδες. Οι βασικοί δείκτες κινούνται με μεικτά

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Southrock: «Πράσινη» πιστοποίηση EDGE για τα οικιστικά έργα στη Μύκονο

Τη διεθνή πιστοποίηση EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) από τoν ανεξάρτητο φορέα Green Business Certification Inc. (GBCI) απέκτησε η Southrock Asset Management για τα πολυτελή οικιστικά της έργα στις περιοχές Άγιος Ιωάννης και Φωκός στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα λαμβάνουν αυτή

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στον επόμενο τόνο η μετοχή θα γράφει τα 20 ευρώ

Κάποιος να αλλάξει την μπαταρία στο ακουστικό της αγοράς γιατί δεν άκουγε που δεν άκουγε τελευταία τα θετικά νέα των εταιρειών, τώρα έχει κουφαθεί τελείως. Ό,τι και να πλησιάσεις να της πεις στο αυτί, ό,τι και αν της φωνάξεις, ακόμα και μπόμπα από ένα μεγάλο επενδυτικό deal να της πετάξεις δίπλα της, αυτή στην κοσμάρα

Related Articles

Popular Categories

READ MORE