26 C
Athens
September 28, 2024
Image default
POLITICS

Κασσελάκης στο Thessaloniki Summit για ομάδα Αχτσιόγλου: Θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε live

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης ώστε να συμμετάσχει σε συζήτηση στο πλαίσιο της 7ης Συνόδου της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2023) «South-East Europe’s moment: Chartering a new course to prosperity & stability».

Νωρίτερα επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη, όπου συζήτησε με μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία της πόλης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα συζητήσει με τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου.

Ερωτηθείς για το τι νέο φέρνει, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι θέλει να φέρει την Ελλάδα πίσω όταν ήταν νοικοκυρεμένη. «Έχω εμπειρία στα χρηματοικονομικά. Όσο έχω μεγαλώσει τόσο έχω δει ότι χρειάζεται ανθρωποκεντρική πολιτική. Για αυτό μίλησα και για την κατάργηση των ασυλιών, των βουλευτών, των τραπεζιτών, των διοικητικών».

Απαντώντας για τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε πως «δεν έφυγε η Ομπρέλα αλλά μερικά στελέχη τους. Ο κόσμος που ψήφιζε τα στελέχη αυτά, τον ενστερνίζομαι και οι διαφορές μας είναι πολύ μικρές. Όσον αφορά την κυρία Αχτσιόγλου. Χθες είπα στο ραδιόφωνο ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω δει καμία ανακοίνωση ή απόφαση από μεριάς τους οπότε θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό για εμένα είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη».

Η δημοσιογράφος αντίτεινε ότι αν φύγουν 10-12 βουλευτές θα υπάρχει πρόβλημα αριθμητικό, όπως και ότι θα φύγει η γενιά των 40αρηδων. «Ο λαός επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση. Για τη γενιά των 40αρηδων, εμένα με ενδιαφέρουν οι φρέσκιες ιδέες και να έχει νέες ιδέες, όχι το ηλικιακό. Έχουμε εκατοντάδες βιογραφικό για να δουλέψουν μαζί μας. Υποχρέωσή μου είναι να τους εμπνεύσω».

Για τη Σία Αναγνωστοπούλου ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι δεν θέλει να σχολιάσει παραπάνω όσα έγιναν με τον Παύλο Πολάκη. «Μίλησα και με τους δύο, μετά μίλησαν μεταξύ τους σε πολύ καλό κλίμα. Όπως είπε στην ΚΕ όλοι θα κριθούν από το έργο που θα παράγουν», είπε.

Δείτε live:

​​​​

Related posts

ΗΠΑ: Τηλεφωνική συνομιλία Μητσοτάκη – Μπλίνκεν για την Ερυθρά Θάλασσα και άλλα θέματα

banks1

Μητσοτάκης για ΒΟΑΚ: Η Κρήτη θα αποκτήσει τον δρόμο που της αξίζει

banks

Η Νέα Αριστερά καταδικάζει την αστυνομική επέμβαση στο ΑΠΘ

banks1

Τουρκία – Συνεχίζονται τα «παιχνίδια» με το προσφυγικό – Το Anadolu μιλά για επαναπροώθηση 6.000 μεταναστών από την Ελλάδα

banks

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι

banks

Εκλογές: Ψάχνουν στο Πάσχα το «κλειδί» της κάλπης

banks1