Monday, October 14, 2024
21.6 C
Athens

Ο Όμιλος Frigoglass επεκτείνει το αποτύπωμά του στην Αίγυπτο

Ο Όμιλος Frigoglass, εταιρεία-ηγέτης στην παραγωγή υψηλής ποιότητας επαγγελματικών ψυγείων και λύσεων συσκευασίας γυαλιού, ανακοινώνει την έναρξη νέας στρατηγικής συνεργασίας με την Fresh S.A.E, καταξιωμένο κατασκευαστή οικιακών συσκευών με παρουσία σχεδόν 40 ετών στην Αίγυπτο. Η συνεργασία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα επιτρέψει στον Όμιλο να επεκτείνει το γεωγραφικό του αποτύπωμα και να προσφέρει τα καινοτόμα επαγγελματικά ψυγεία Frigoglass στις αναπτυσσόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (περιοχή ΜΕΝΑ).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Fresh θα κατασκευάζει τα παγκόσμιας κλάσης επαγγελματικά ψυγεία Frigoglass στις εγκαταστάσεις της στο Κάιρο – εξέλιξη που θα εξασφαλίσει συντομότερους χρόνους παράδοσης, μεγαλύτερη επιχειρησιακή απόδοση και ενισχυμένη διάθεση προϊόντων, απαντώντας στην αυξανόμενη ζήτηση από υφιστάμενους και νέους πελάτες στην Αίγυπτο και την ευρύτερη περιοχή ΜΕΝΑ.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία ο Gagik Apkarian, Ιδρυτής και Managing Director της Tetrad Capital Partners και Πρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου Frigoglass, σημείωσε: «Είμαστε ευτυχείς που ανακοινώνουμε τη στρατηγική συνεργασία μας με τη Fresh, επεκτείνοντας σημαντικά τη δραστηριότητά μας με παρουσία στην Αίγυπτο.

Η συμφωνία αυτή αποτελεί ορόσημο της φιλόδοξης αναπτυξιακής στρατηγικής που υλοποιεί ο Όμιλος Frigoglass, καθώς μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας επαγγελματικά ψυγεία στους πελάτες μας –στους οποίους συγκαταλέγονται οι κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο–, σε μία αγορά 100 και πλέον εκατομμυρίων ανθρώπων. Και παράλληλα, στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά ΜΕΝΑ. Αξιοποιώντας συνδυαστικά τη διεθνή εμπειρία και τους πόρους του Ομίλου Frigoglass με την εγχώρια τεχνογνωσία της Fresh, προσβλέπουμε να διαθέσουμε τα προϊόντα μας στην τοπική αγορά στα μέσα του 2025 – σε συνέχεια πολύμηνου σχεδιασμού και συντονισμού.

Μαζί, θα προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις αναδυόμενες αγορές ΜΕΝΑ και θα συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη της Αιγύπτου. Η συνεργασία αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση του Ομίλου Frigoglass για δυναμική ανάπτυξη και καινοτομία, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το παγκόσμιο αποτύπωμά μας και να παράγουμε αξία για τα ενδιαφερόμενα μέρη μας».

Η αιγυπτιακή Fresh είναι γνωστή για τις μοντέρνες, αξιόπιστες και φιλικές στο χρήστη οικιακές συσκευές, και ο ρόλος της θα είναι κομβικός στην επίτευξη των παραπάνω στόχων. Ο Ramy Mounir, Διευθύνων Σύμβουλος Cooling Business της Fresh και μέλος του ΔΣ του Ομίλου Fresh, ανέφερε σχετικά: «Τα επαγγελματικά ψυγεία της Frigoglass φημίζονται για τον εξαιρετικό σχεδιασμό, την ποιότητα, την καινοτομία και την ενεργειακή τους απόδοση. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε την εμπειρία μας στην κατασκευή ψυγείων, και με την υποστήριξη των περισσότερων από 6.000 εξειδικευμένων υπαλλήλων μας να εδραιώσουμε τη Frigoglass στη δυναμική αγορά της Αιγύπτου».

Ταυτόχρονα με τη συμφωνία αυτή, ο Όμιλος Frigoglass βρίσκεται επίσης στη διαδικασία δημιουργίας κέντρου εξυπηρέτησης Frigoserve στο Κάιρο, το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης και βελτιστοποίησης απόδοσης εξοπλισμού (Asset Performance Services) στους τοπικούς πελάτες, ενισχύοντας περαιτέρω την εμπειρία τους.

Αυτή η συνεργασία όχι μόνο αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του Ομίλου Frigoglass σε ό,τι αφορά τους αναπτυξιακούς του στόχους και την ικανοποίηση των πελατών του, αλλά υπογραμμίζει επίσης τη στόχευση της εταιρείας να οικοδομήσει ένα δίκτυο στρατηγικά τοποθετημένων επιχειρήσεων για να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παγκόσμια αγορά. Σήμερα, ο Όμιλος λειτουργεί πέντε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής επαγγελματικών ψυγείων και 18 κέντρα πωλήσεων και εξυπηρέτησης στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, καταλήγει η ανακοίνωση.

Hot this week

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Σε τεντωμένο σχοινί: Η ΠΓ στέλνει το εξώδικο Κασσελάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με το εξώδικο Κασσελάκη να επιστρέφεται ως απαράδεκτο η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε σήμερα, κατά πλειοψηφία, την πρόταση του Νίκου Σκορίνη και της πλευράς του τέως προέδρου του κόμματος της Κουμουνδούρου για αναβολή της έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής την οποία συνόδευε και με την πρόταση να συγκληθεί εκ νέου σύσκεψη των πέντε υποψηφίων υπο την

Southrock: «Πράσινη» πιστοποίηση EDGE για τα οικιστικά έργα στη Μύκονο

Τη διεθνή πιστοποίηση EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) από τoν ανεξάρτητο φορέα Green Business Certification Inc. (GBCI) απέκτησε η Southrock Asset Management για τα πολυτελή οικιστικά της έργα στις περιοχές Άγιος Ιωάννης και Φωκός στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα λαμβάνουν αυτή

Ήπια άνοδος στην Wall Street- Οδεύει προς νέα κερδοφόρα εβδομάδα

Με ήπιες μεταβολές και μεικτά πρόσημα κινείται την Παρασκευή (11/10) η Wall Street, μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ. Στο άνοιγμα της συνεδρίασης, ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,58% φτάνοντας τις 42.701,45 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 0,23% στις 5.803,69 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq σημειώνει ήπια άνοδο 0,10% στις 18.302,20 μονάδες. Οι βασικοί δείκτες κινούνται με μεικτά

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

Related Articles

Popular Categories

READ MORE