31.4 C
Athens
June 26, 2024
Image default
POLITICS

Σε άμυνα ο Τάκης Θεοδωρικάκος – Τι απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ για τις προωθήσεις ημετέρων αστυνομικών από το Μαξίμου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει ψέματα και αθλιότητες». Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που αφορά στη δικογραφία για τη Greek Mafia που βρίσκεται στη Βουλή. Πρόκειται για τις καταθέσεις που εμπλέκουν «προώθηση» ημετέρων αστυνομικών από το Μέγαρο Μαξίμου στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ.

Ο υπουργός υπογραμμίζει ότι έχει υποβάλλει μήνυση και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη βρίσκεται σε τόσο μεγάλο βαθμό απόγνωσης, που για να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση, υιοθετεί ωμά ψέματα και πρωτοφανείς αθλιότητες, της γνωστής για τις αποστολές τις οποίες εκτελεί, εφημερίδας Documento.

Ενημερώνω τους πάντες ότι αντιμετώπισα θεσμικά αυτήν την αθλιότητα εδώ και μήνες, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον του ψεύτη, συκοφάντη και υπηρεσιακώς αποτυχημένου πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ και η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια.

Αν νομίζουν, τόσο τα ενεργούμενα όσο και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της υπόθεσης, ότι θα με αποσπάσουν από την κρίσιμη αποστολή που μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός, αυταπατώνται.

Πάντως, ευχαριστώ και την εφημερίδα και όσους συνεργάζονται για αυτή τη συκοφαντία μαζί της, καθώς θυμίζουν σε όλους πόσο ενοχλώ τα κάθε λογής συμφέροντα». 

«Αποκρουστική εικόνα με σκοτεινές διασυνδέσεις»

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι εν λόγω καταθέσεις «εμφανίζουν μια αποκρουστική εικόνα με σκοτεινές διασυνδέσεις, επίορκες δεσμεύσεις και υποσχέσεις που εκ των υστέρων φαίνεται πως υλοποιήθηκαν πλήρως».

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνει ότι «αυτή η δυσώδης εικόνα συμπληρώνεται από τον πολιτικό κυνισμό του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε σήμερα, Κυριακή 16/6, αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είπε από την πρώτη στιγμή του ανούσιου ανασχηματισμού:  Ότι επιβραβεύτηκαν οι βουλευτές που πρωτοστάτησαν στην απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών. Κάτι σαν το «νόμιμο φακελάκι», για το οποίο εμφανίζεται υπερήφανος ο υπουργός».

Related posts

Κείμενο «καταπέλτης» από την ομάδα Αχτσιόγλου – «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μπροστά σε μία κρίση διάλυσης»

banks1

Δημοσκόπηση: Πληγή που δεν κλείνει η ακρίβεια – Πρωτιά ΝΔ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ, «άφαντη» η Νέα Αριστερά

banks1

Αφγανιστάν – Επιχείρηση του ελληνικού ΥΠΕΞ για τον απεγκλωβισμό 10 Αφγανών

banks

23,3 εκατ. Ευρώ από το ΠΕΠ Αττικής για την ένταξη παιδιών στην προσχολική εκπαίδευση

banks1

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί ο Δήμος Πόρου τους κατοίκους

banks1

Συνάντηση Μητσοτάκη-Μπλίνκεν: «Ποτέ δεν ήταν ισχυρότερες οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις»

banks