23.9 C
Athens
September 20, 2024
Image default
BUSINESS

Συνεργασία Karenta και Volkswagen Financial Services Hellas

Η Volkswagen Financial Services Hellas και η Κarenta A.E. ενώνουν την εμπειρία και τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια νέα υπηρεσία υπό την ονομασία Karenta Leasing powered by VWFS αναβαθμίζει την κινητικότητα του ιδιώτη και του επαγγελματία.

Όπως αναφέρει μάλιστα σχετική ανακοίνωση η σύμπραξη Volkswagen Financial Services Hellas και Karenta Α.Ε. μέσω της υπηρεσίας Karenta Leasing powered by VWSF δημιουργεί προστιθέμενη αξία στον ιδιώτη και επαγγελματία οδηγό και ανοίγει για όλους την πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα προνομίων και επιλογών 

Ο κ. Ευάγγελος Καλογηράτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Karenta Α.Ε. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια πορεία 50 ετών επιβεβαιώνεται και στον τομέα των χρηματοδοτήσεων και του leasing. Με αυτή τη νέα συνεργασία, οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν κορυφαίες, εξατομικευμένες υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την τεχνογνωσία και την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου Οργανισμού Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στην Ευρώπη»

Ο κ. André Warmuth, Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen Financial Services Hellas από την πλευρά του προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ξεκινούμε αυτή τη νέα εποχή συνεργασίας. Είμαι πεπεισμένος ότι η αμοιβαία εκτίμηση και οι συνδυασμένες δυνατότητες των δύο εταιρειών θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες και θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών μας δημιουργώντας νέα πρότυπα εξυπηρέτησης»

Related posts

Ανοιξαν οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο του Cosmote Grow Your Business

banks

Εκτός διαγωνισμού για Αριάδνη Interconnection η Macquarie, την αντικαθιστά η Mediriam Europe

banks

Motor Oil- ΓΕΚ Τέρνα: Ξεκινά το έργο Φ/Α στην Κομοτηνή, επένδυση 375 εκατ. ευρώ

banks

Πιστοποίηση από τον IFACI έλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της Mytilineos

banks

Η EY χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην πώληση του νερού Δουμπιά 

banks

Ο πατριάρχης της βιοτεχνολογίας Στέλιος Παπαδόπουλος σε εκδήλωση του ΣΕΒ, δείτε το βίντεο

banks