24 C
Athens
October 5, 2024
Image default
POLITICS

Συρεγγέλα για Καραμανλή-Σαμαρά: Θα ήθελα να είναι παρόντες – Σέβομαι τις απόψεις τους ακόμη και αν δεν συμφωνώ πάντα με αυτές

«Στόχος είναι να γίνει μια μεγάλη γιορτή στην Ρηγίλλης, για την ανώνυμη νεοδημοκράτισσα και τον ανώνυμο νεοδημοκράτη, που πάντα βάζουν πλάτη στις εκλογικές αναμετρήσεις», τόνισε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος και τη γιορτή που θα γίνει απόψε στις 20:00 στα ιστορικά γραφεία του, στην οδό Ρηγίλλης.

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, δεν θα είναι παρόντες στην γιορτή, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να είναι παρόντες, όπως ήταν και στο συνέδριο της ΝΔ για τα 50 χρόνια. Δεν θα μπω, όμως, στη διαδικασία να κρίνω πρώην πρωθυπουργούς. Σέβομαι τις απόψεις τους ακόμη και αν δεν συμφωνώ πάντα με αυτές».

«Είναι συνταγματική υποχρέωση των βουλευτών να κάνουμε ερωτήσεις»

Η Μαρία Συρεγγέλα αναφέρθηκε και στην ερώτηση που κατέθεσαν 8 βουλευτές της ΝΔ προς τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας.

«Είναι συνταγματική υποχρέωση των βουλευτών να κάνουμε ερωτήσεις. Δεν μπαίνουμε στη λογική ότι οι βουλευτές δεν πρέπει να ρωτούν ή αν ρωτούν πάει να πει ότι αντιπολιτεύονται. Αυτός είναι ο ρόλος τους. Έτσι πηγαίνουμε προς το καλύτερο», σημείωσε η γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος.

Related posts

Μάντζος: Γενικευμένη αίσθηση ανασφάλειας στη ζωή όλων, με σοβαρές ευθύνες της κυβερνησης

banks

Με κάμερες τεχνητής νοημοσύνης προστατεύει τον Υμηττό ο Δήμος Γλυφάδας

banks

Συνάντηση Μητσοτάκη με Πρ. Βόρειας Μακεδονίας – «Στηρίζουμε την ενταξιακή πορεία της χώρας στην ΕΕ»

banks

«Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Παγκρέατος»

banks

Συνάντηση Δένδια – Χριστοδουλίδη: Ελλάδα και Κύπρος ήταν πάντα δυνάμεις σταθερότητας

banks

Στο «μάτι του κυκλώνα» ο Ανδρουλάκης – Συντηρούν το κλίμα αμφισβήτησης στελέχη του ΠΑΣΟΚ

banks1