Sunday, October 13, 2024
23.5 C
Athens

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν», κ. Μαρινάκη

«Προτείνουμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αναλογιστεί σοβαρά μήπως κάποιες φορές είναι καλύτερη η σιωπή, ιδίως όταν αναφέρεται σε κορυφαίες εκφράσεις του θυμού των πολιτών για την πολιτική της κυβέρνησής του, όπως ήταν αναμφίβολα η χθεσινή μεγαλειώδης συναυλία για τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «τα Τέμπη δεν μπορεί να είναι σωσίβιο επιβίωσης κανενός κόμματος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως «σαν να μην είδε το μέγα πλήθος που απαιτούσε δικαιοσύνη, ο Παύλος Μαρινάκης επέλεξε να μιλήσει για ‘τυμβωρύχους’ και να συνεχίσει την αξιοθρήνητη και εμμονική επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή εξαντλεί κάθε κοινοβουλευτικό μέσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Παλαιστίνη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας»

«Ό,τι και να πει όμως, δεν μπορεί να αποκρύψει αυτό που νιώθει η πλειοψηφία των Ελλήνων: η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί κυνικά να συγκαλύψει ένα έγκλημα, και αυτό δεν είναι ανεκτό», σημειώνει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.

Προσθέτει, μάλιστα, πως «δίπλα σε αυτό το μεγάλο ατόπημα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να απαξιώσει κάθε έκφραση που επίσης εκφράστηκε στη χθεσινή συναυλία. Ντροπιαστική και αυτή η αναφορά του, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας».

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πως πρέπει να σταματήσουν «κάποιοι τυμβωρύχοι να εκμεταλλεύονται αυτόν τον ανθρώπινο πόνο. Αναφέρομαι σε αυτούς που πάνε να συμπαρασταθούν δίπλα στους γονείς και προσπαθούν να περάσουν την δική τους προπαγάνδα. Είτε ξεπλένοντας τη Χαμάς, είτε βρίζοντας τον πρωθυπουργό, είτε κάνοντας πολιτική. Αυτό είναι χυδαιότητα».

Hot this week

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Σε τεντωμένο σχοινί: Η ΠΓ στέλνει το εξώδικο Κασσελάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με το εξώδικο Κασσελάκη να επιστρέφεται ως απαράδεκτο η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε σήμερα, κατά πλειοψηφία, την πρόταση του Νίκου Σκορίνη και της πλευράς του τέως προέδρου του κόμματος της Κουμουνδούρου για αναβολή της έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής την οποία συνόδευε και με την πρόταση να συγκληθεί εκ νέου σύσκεψη των πέντε υποψηφίων υπο την

Southrock: «Πράσινη» πιστοποίηση EDGE για τα οικιστικά έργα στη Μύκονο

Τη διεθνή πιστοποίηση EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) από τoν ανεξάρτητο φορέα Green Business Certification Inc. (GBCI) απέκτησε η Southrock Asset Management για τα πολυτελή οικιστικά της έργα στις περιοχές Άγιος Ιωάννης και Φωκός στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα λαμβάνουν αυτή

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

Γαλλία: Ο πρεσβευτής του Ισραήλ κλήθηκε για εξηγήσεις στο ΥΠΕΞ, μετά τη νέα επίθεση κατά κυανοκράνων στον Λίβανο

Το γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι κάλεσε για εξηγήσεις τον πρεσβευτή του Ισραήλ στη Γαλλία μετά τη νέα επίθεση του ισραηλινού στρατού κατά της Προσωρινής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στον Λίβανο (UNIFIL/FINUL), στην οποία το Παρίσι έχει μία από τις μεγαλύτερες συνεισφορές. "Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν σοβαρές παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και πρέπει να σταματήσουν

Related Articles

Popular Categories