21.3 C
Athens
September 24, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Ενόχληση στην Κουμουνδούρου για τις δηλώσεις του Πέτρου Παππά

«Ο διχαστικός λόγος και ο λόγος περί προγραφών δεν συνάδουν με τις καταστατικές μας αρχές και την ευθύνη των στελεχών του κόμματος, πόσο μάλλον των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ως εκ τούτου ο λόγος αυτός δεν είναι υπό οποιαδήποτε συνθήκη αποδεκτός».  Το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θέλοντας να προλάβει τα χειρότερα, δύο μήνες πριν τις εσωκομματικές κάλπες, αντέδρασε στις δηλώσεις του Πέτρου Παππά, χωρίς να τον κατονομάζει, επιχειρώντας να μπει ένα «φρένο» στην εσωστρέφεια.

Καταδικάζει άμεσα τις δηλώσεις του ερμηνεύοντάς τις μάλιστα ως προγραφές στελεχών στην περίπτωση που επανεκλεγεί ο κ. Κασσελάκης.

Παραμένουν οι υψηλοί τόνοι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές και… «φιλοδοξίες»

«Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον πλούτο των ιδεών και των απόψεών τους, και στις δημόσιες παρεμβάσεις τους, οφείλουν να υπηρετούν και να ενισχύουν τον κοινό, συνομολογημένο στόχο, όπως αυτός περιγράφεται στις συλλογικές μας αποφάσεις», σημειώνει η Κουμουνδούρου και υπενθυμίζει προς όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «φιλοδοξεί και αγωνίζεται να ηγηθεί μιας μεγάλης προοδευτικής εκλογικής συνεργασίας, υπηρετώντας τα συμφέροντα της κοινωνίας. Αυτή είναι η συλλογική μας απόφαση, αυτή οφείλουμε να υπηρετούμε όλοι και όλες».

Τι προηγήθηκε

Νωρίτερα, ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος στηρίζει τον πρώην πρόεδρο του κόμματος μετά τις δηλώσεις του (ΣΚΑΪ) ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει ο Στέφανος Κασσελάκης με την Όλγα Γεροβασιλη επανήλθε στα σενάρια διάσπασης. Αυτή τη φορά μάλιστα υποστήριξε (ΕΡΤ) ότι καλύτερα να είμαστε ένα σοβαρό κόμμα που θα μπορεί να διαγραφεί τους υβριστές και τους υπονομευτές κι ας μην είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση.

Related posts

Πιέσεις στον «στρατιώτη» Χαρδαλιά από Μαξίμου να κατέβει στην Περιφέρεια Αττικής – Ξέμειναν από υποψηφιότητες

banks

Χρήστος Παππάς – Χρυσή Αυγή: Ο υμνητής του Χίτλερ που κρυβόταν από την αστυνομία για οκτώ μήνες

banks

ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης σε ρόλο ΝΑΤΟϊκού πρωτοπαλίκαρου πλειοδοτεί στην κλιμάκωση του πολέμου με τη Ρωσία

banks1

Γιώργος Σεφέρης – Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου διαβάζει ποιήματά του

banks

Καρτερός κατά Κασσελάκη: Καλεί σε δράση όσους «δε συμμορφώνονται με τις υποδείξεις»

Το… πολιτικό «καλάθι» ΔΕΘ του Μητσοτάκη – Ο ορίζοντας του 2027 και τα «ειδικά» κοινά