Saturday, March 22, 2025
14.1 C
Athens

Τζιρακιάν Profil: Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 7 Μαρτίου

H Εταιρεία με την επωνυμία “ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΛΙΜΠΑΡ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (εφεξής «η Εταιρεία») γνωστοποιεί, τα ακόλουθα:

Την 7η Μαρτίου 2025, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00 μ.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, στο 56οχλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (Οινόφυτα Βοιωτίας), πραγματοποιήθηκε η εξ αναβολής συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της από 28.02.2025 αρχικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας της, στην οποία παρέστησαν νόμιμα οι μέτοχοι και εκπρόσωποι αυτών, αντιπροσωπεύοντας ποσοστό 46,5% περίπου του συνόλου των μετοχών της, ήτοι 1.417.387 κοινές ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 3.048.000 κοινών ονομαστικών μετοχών.

Κατά την συζήτηση του 2ου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης και κατόπιν αιτήσεως μετόχων που εκπροσωπούν το ένα εικοστό (1/20) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ανέβαλε την λήψη απόφασης επί του θέματος αυτού ορίζοντας ημέρα συνέχισης της συνεδρίασης την 07.03.2025, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00 μ.μ, στον ίδιο τόπο, προκειμένου να ληφθεί απόφαση επί του εν λόγω θέματος.

Κατά τη Συνέλευση, συζητήθηκαν και ελήφθησαν οι κατωτέρω αποφάσεις επί του 2ου θέματος της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 2ο: Η εξ αναβολής Έκτακτη Γενική Συνέλευση ενέκρινε με την απαιτούμενη απλή απαρτία και πλειοψηφία και συγκεκριμένα κατά πλειοψηφία, με ψήφους 828.087 υπέρ και 115.000 κατά, απεχουσών ψήφων 474.300 και παρείχε ειδική άδεια σύμφωνα με το άρθρο 98 Ν. 4548/2018 σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, να μετέχει σε Διοικητικά Συμβούλια ή/και στην διοίκηση άλλων νομικών προσώπων ή ως μέτοχος ή εταίρος άλλων νομικών προσώπων με σκοπούς ίδιους ή παρεμφερείς με αυτούς της Εταιρείας.

Hot this week

Ήπια άνοδος στην Wall Street- Οδεύει προς νέα κερδοφόρα εβδομάδα

Με ήπιες μεταβολές και μεικτά πρόσημα κινείται την Παρασκευή (11/10) η Wall Street, μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ. Στο άνοιγμα της συνεδρίασης, ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,58% φτάνοντας τις 42.701,45 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 0,23% στις 5.803,69 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq σημειώνει ήπια άνοδο 0,10% στις 18.302,20 μονάδες. Οι βασικοί δείκτες κινούνται με μεικτά

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Southrock: «Πράσινη» πιστοποίηση EDGE για τα οικιστικά έργα στη Μύκονο

Τη διεθνή πιστοποίηση EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) από τoν ανεξάρτητο φορέα Green Business Certification Inc. (GBCI) απέκτησε η Southrock Asset Management για τα πολυτελή οικιστικά της έργα στις περιοχές Άγιος Ιωάννης και Φωκός στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα λαμβάνουν αυτή

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στον επόμενο τόνο η μετοχή θα γράφει τα 20 ευρώ

Κάποιος να αλλάξει την μπαταρία στο ακουστικό της αγοράς γιατί δεν άκουγε που δεν άκουγε τελευταία τα θετικά νέα των εταιρειών, τώρα έχει κουφαθεί τελείως. Ό,τι και να πλησιάσεις να της πεις στο αυτί, ό,τι και αν της φωνάξεις, ακόμα και μπόμπα από ένα μεγάλο επενδυτικό deal να της πετάξεις δίπλα της, αυτή στην κοσμάρα

Related Articles

Popular Categories

READ MORE