22.3 C
Athens
October 1, 2024
Image default
BUSINESS

Την Intracom Telecom επισκέφτηκε ο αναπληρωτής υπ. Υψηλής Τεχνολογίας της Αρμενίας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υψηλής Τεχνολογίας της Αρμενίας, κ. Ruben Simonyan, επισκέφθηκε πρόσφατα τις εγκαταστάσεις της Intracom Telecom στην Παιανία Αττικής. Τον υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Kartlos Edilashvili, και ανώτατα στελέχη της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Simonyan ξεναγήθηκε στα εργαστήρια Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας και ενημερώθηκε για τις διεθνείς δραστηριότητες του ομίλου, καθώς και για τις τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσονται στη χώρα από Έλληνες επιστήμονες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόοδο που σημειώνει η Intracom Telecom στις τεχνολογίες Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης, και συγκεκριμένα στο φάσμα συχνοτήτων 5G. Επιπλέον, η συζήτηση επεκτάθηκε στην προοπτική για περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Intracom Telecom στην Αρμενία.

Ο όμιλος Intracom Telecom απασχολεί παγκοσμίως 1.600 εργαζομένους, εκ των οποίων 1.200 στην Ελλάδα, ενώ οι εξαγωγές της εταιρείας αγγίζουν το 70% του κύκλου εργασιών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Intracom Telecom, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την έρευνα και ανάπτυξη, επενδύει ετησίως περίπου το 10% των εσόδων της σε δραστηριότητες που ενισχύουν την καινοτομία.

Related posts

f.re.e 2021: Αναβάλλεται για 21 – 25 Aπριλίου 2021 η έκθεση για τον ελεύθερο χρόνο, τα ταξίδια και την αναψυχή

banks

Στα κορυφαία εργοστάσια σύνθετων υλικών του κόσμου η B&T Composites από την Φλώρινα

banks

Ι. Σμυρλής: Ανασχεδιασμός της οικονομικής διπλωματίας κατά τα πρότυπα αναπτυγμένων χωρών

banks

Στους «πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Globalsat

banks

Εντός του μηνός οι υπογραφές για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης

banks

Επικεφαλής της δικηγορικής εταιρίας Βύζας – Κατρινάκης και Συνεργάτες αναλαμβάνει η Σ. Γρηγοριάδου

banks