9.4 C
Athens
March 30, 2023
Image default
WORLD

Το γερμανικό συνδικάτο καλεί το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου του Βερολίνου σε απεργία τη Δευτέρα

Το γερμανικό συνδικάτο Verdi κάλεσε το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου του Βερολίνου σε απεργία στις 13 Μαρτίου, η οποία θα ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες, γεγονός που, όπως είπε, πιθανόν να προκαλέσει μεγαλύτερες ουρές για τους επιβάτες ή ακυρώσεις πτήσεων.

Το συνδικάτο του τομέα των υπηρεσιών δήλωσε ότι καλεί στην απεργία λόγω των διαφορών σχετικά με τις αμοιβές για την εργασία τη νύχτα, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες που διαρκούν εδώ και χρόνια.

“Η Verdi ζητά την κατάλληλη αμοιβή για το προσωπικό ασφαλείας των πτήσεων που εργάζεται σε δυσμενείς ώρες”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της. “Οι προσαυξήσεις δεν έχουν βελτιωθεί από το 2006, και από το 2013 διαπραγματευόμαστε μια αύξηση και πάλι”.

Related posts

Η G7 λαμβάνει μέτρα κατά των χωρών που υποστηρίζουν τον πόλεμο της Ρωσίας

banks

Μεσανατολικό: Ο ΟΗΕ ζήτησε από το ΔΠΔ να γνωμοδοτήσει για τις νομικές επιπτώσεις της ισραηλινής κατοχής

banks

Γαλλία – συνταξιοδοτικό: Το μεσημέρι της Δευτέρας θα ξεκινήσει πιθανότατα η συζήτηση επί των προτάσεων μομφής

banks

JPMorgan: “Ήπια ύφεση” στις ΗΠΑ το δεύτερο εξάμηνο του 2023

banks

Υπό έρευνα στη Βραζιλία για απάτη ο Αμερικανός βουλευτής Τζορτζ Σάντος

banks

Ρωσία: Η Aeroflot ζητεί κάποιου είδους “κρατικό προστατευτισμό” για την προστασία του εγχώριου αεροπορικού τομέα

banks