21.7 C
Athens
October 7, 2024
Image default
POLITICS

Χάρης Δούκας: Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό, μια μεγάλη ημέρα για τη Δημοκρατική παράταξη

Στη Χαριλάου Τρικούπη 18 παρακολούθησε τα αποτελέσματα ο Χάρης Δούκας σε μια νύχτα θρίλερ που πέρασε στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Αφού ξεκαθάρισε το τοπίο και ο Παύλος Γερουλάνος συνεχάρη τους δύο πρώτους πήγε με τα πόδια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που πέρασε στον β’ γύρο και χαρακτήρισε την ημέρα «μεγάλη» για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη. Ευχαρίστησε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που πήγαν στις κάλπες, ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του και τους εθελοντές που εργάστηκαν στο πλευρό του.

«Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα»

«Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό. Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας. Σας ζητάω την Κυριακή να κάνουμε την υπέρβαση. Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα» κατέληξε απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή για να γυρίσει σελίδα η παράταξη.

Ολόκληρη η δήλωση: 

«Είναι μια μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ. Και είναι μία μεγάλη μέρα για τη δημοκρατική παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 300.000 φίλους και μέλη που ήρθαν, ψήφισαν και στήριξαν τη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνυποψηφίους μου που γύρισαν την Ελλάδα για να δυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη, σε κάθε γωνιά. Θέλω να ευχαριστώ τους εθελοντές που έκαναν έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να είναι εξαιρετικά όλα, όλη τη μέρα. Και βεβαίως τους ανθρώπους που με στήριξαν και με πήγαν στον δεύτερο γύρο. Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό. Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας. Σας καλώ λοιπόν την Κυριακή όλοι μαζί να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση. Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ, για να αλλάξουμε τη χώρα».

Οι δηλώσεις του Χάρη Δούκα μετά το εκλογικό θρίλερ

Related posts

Ο Σωκράτης Φάμελλος: Στα δικαστήρια φαίνεται η ανεπάρκεια της κυβέρνησης

banks

Το οικονομικό και γεωπολιτικό αποτύπωμα των επαφών Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

banks

ΠΑΣΟΚ: Η μάχη των υπογραφών – Πόσες συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι πρόεδροι

Ακύρωσε ο Σούνακ τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη – Ενόχληση στο Μαξίμου

banks

Βουλή: Αναφορά στον υπουργό Υγείας κατέθεσε «γαλάζιος» βουλευτής για την υποστελέχωση του νοσοκομείου Άρτας

banks

ΣΥΡΙΖΑ: Πίσω ολοταχώς από Κασσελάκη μετά το «όχι» από την ΠΓ – Παραμένει ως τις ευρωεκλογές

banks1