24.9 C
Athens
September 24, 2024
Image default
BUSINESS

Χορηγία προς την We4All από την Lidl Ελλάς

Η Lidl Ελλάς ανακοινώνει τη νέα της χορηγία προς την We4All, παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό, περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό, που ξεκίνησε το 2018 μετά τις πυρκαγιές στο Μάτι. 

Η πρωτοβουλία εντάσσεται κάτω από την ομπρέλα «Καλό για τον πλανήτη», με βασικό στόχο την Προστασία του Κλίματος, και εναρμονίζεται με τη στρατηγική βιωσιμότητας της Lidl Ελλάς, η οποία καθιστά την προστασία του πλανήτη κατευθυντήρια αρχή των ενεργειών της εταιρείας.

Η We4All εστιάζει σε μια σειρά από σημαντικές περιβαλλοντικές ενέργειες, όπως δενδροφυτεύσεις και αναδασώσεις, φροντίδα των νέων δέντρων, καθαρισμό δασών, και ανάπτυξη τεχνολογιών προστασίας των δασών. Επίσης, ο οργανισμός διοργανώνει διαλέξεις σε σχολεία και άλλες περιβαλλοντικές εκδηλώσεις για την ευαισθητοποίηση της κοινότητας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της χορηγίας, η Lidl Ελλάς θα υποστηρίξει δράσεις που περιλαμβάνουν δενδροφυτεύσεις, φροντίδα ήδη φυτεμένων δενδρυλλίων, εκπαιδεύσεις σε σχολεία, καθώς και δράσεις καθαρισμού για την πρόληψη πυρκαγιών. Επιπλέον, θα οργανωθούν διαδικτυακά σεμινάρια για τους εργαζόμενους της Lidl Ελλάς με θέματα όπως «ΔΑΣΟΣ: Πρόληψη και Πυροπροστασία» και «Σπατάλη Τροφίμων», με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από περιβαλλοντικά ζητήματα. Tέλος, οι άνθρωποι της εταιρείας θα μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις αυτές, ενισχύοντας την κοινή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικού εθελοντισμού.

Related posts

Ενέργεια: Ποιοι «μεγάλοι» ενδιαφέρονται για συμβόλαια PPAs

banks

Επίσκεψη της Celebrity Cruises στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity

banks

Γενέθλια για Aegean, κλείνει τα 25 – Το μήνυμα Βασιλάκη

banks

Intrakat: Σύμβαση €9,75 εκατ. με την ΚτΠ για την ψηφιοποίηση της Δικαιοσύνης

banks

Η Maria Semedalas νέο μέλος στο Δ.Σ. της Πειραιώς

banks

Διάκριση της Prosvasis στα WITSA Global Innovation & Technology Excellence Awards

banks