23.9 C
Athens
October 10, 2024
Image default
POLITICS

Ανδρουλάκης από Πύργο: Πάρτε την υποψηφιότητά μου στα χέρια σας, μαζί θα νικήσουμε

Κάλεσμα για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας χθες Τετάρτη από τον Πύργο, δίνοντας παράλληλα το στίγμα της υποψηφιότητάς του.

Όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «η Κυριακή θα είναι ένας σταθμός για τη μεγάλη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές. Λίγες ώρες έμειναν πάρτε την υποψηφιότητά μου στα χέρια σας. Μαζί θα νικήσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Συμπλήρωσε αναφερόμενος στα χρόνια της προεδρίας του στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ότι «κάναμε βήματα μόνο μπροστά. Υλοποιήσαμε το δύσκολο κομμάτι του σχεδίου μας, να φύγουμε από τις συμπληγάδες του δικομματισμού και τώρα που το ΠΑΣΟΚ ανοίγει τα φτερά του, θα ανεβεί ακόμη περισσότερο με ενότητα, ανανέωση, πολιτική αυτονομία και αξιόπιστο πολιτικό λόγο».

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθεί το ΠΑΣΟΚ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεσμεύτηκε ότι «θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθεί το ΠΑΣΟΚ στις μεγάλες προσδοκίες, που έχει από εμάς ο ελληνικός λαός. Πια μας ρωτά «πότε θα κυβερνήσετε;» Στόχος μας είναι η νίκη μας απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

Επέκρινε, τέλος, την κυβέρνηση για την απαξίωση του κοινωνικού κράτους, τη διεύρυνση των ανισοτήτων και το μοντέλο διακυβέρνησης. «Ο κ. Μητσοτάκης σφιχταγκάλιασε το κράτος ως λάφυρο. Παντού αναξιοκρατία, διαφθορά και αδιαφάνεια», τόνισε καταληκτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Related posts

Σε έκθεση στο μουσείο της Ακρόπολης ο Μητσοτάκης με την πεθερά και την κόρη του

banks

Εικονικά δικαιολογητικά εμβολιασμού – Ταχύτατη διερεύνηση ζήτησε ο Θεοδωρικάκος

banks

Κυβέρνηση – Επιχείρηση γοητείας με «σπίτια και δουλειές» για τους νέους

banks

Μητσοτάκης: Τολμηρό βήμα εκσυγχρονισμού το σχέδιο για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+

banks

Μητσοτάκης σε πρόεδρο Eurogroup: Η ανάπτυξη να στηρίζεται στις εξαγωγές και όχι στην κατανάλωση

banks

ΥΠΕΞ – Διάβημα στην Τουρκία για την παράνομη αλιεία στα ελληνικά χωρικά ύδατα

banks