33.5 C
Athens
June 26, 2024
Image default
POLITICS

Ανδρουλάκης: Στείλτε μήνυμα απέναντι στην ασυδοσία, την αλαζονεία, τη διαφθορά και την ατιμωρησία

Στο Ηράκλειο ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Καλώ τους πολίτες να αποδοκιμάσουν την κυβέρνηση της ΝΔ, που περιφρονεί τα προβλήματά τους», τόνισε κατά την ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης και προσέθεσε: «Να στείλουν οι πολίτες μήνυμα απέναντι στην ασυδοσία, την αλαζονεία, τη διαφθορά και την ατιμωρησία».

«Θα ανοίξουμε την πόρτα της εξόδου στον κ. Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ευχαρίστησε τους πολίτες του Ηρακλείου και της Κρήτης, για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν, η οποία, όπως είπε, «είναι μήνυμα νίκης σε κάθε άκρη της πατρίδας μας».

«Είμαι βαθιά συγκινημένος, γιατί σήμερα εδώ, από το μεγάλο κάστρο της Δημοκρατίας, στέλνουμε μήνυμα ανατροπής των συσχετισμών την Κυριακή των ευρωπαϊκών εκλογών», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Δε μας φτάνει ο ένας Μητσοτάκης, τώρα έφτασε και δεύτερος, ο Στέφανος Κασσελακης, που τόλμησε να έρθει στο Ηράκλειο και να μας κάνει μαθήματα για τον Ανδρέα Παπανδρέου»

«Η Κρήτη να ξαναγίνει πράσινη»

«Εδώ από την Κρήτη, που χτυπούσε και χτυπά δυνατά η καρδιά του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης», προσέθεσε.

«Καλώ κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό πολίτη, ό,τι κόμμα κι αν ψήφισε στις τελευταίες εθνικές εκλογές, μπορούμε αυτή την Κυριακή η Κρήτη να ξαναγίνει πράσινη, να γκρεμίσει τη γαλάζια κυριαρχία, το γαλάζιο του πολιτικού χάρτη, ένα ακόμα μεγάλο βήμα, με πράσινο το νησί της Δημοκρατίας, των αγώνων της ελευθερίας, το νησί του Ελευθέριου Βενιζέλου, το νησί που αγάπησε πιο πολύ από ποτέ, από παντού, τον ιδρυτή μας, τον Ανδρέα Παπανδρέου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης  ανέφερε ότι «μπορούμε, τις ώρες που έμειναν, να αγωνιστούμε σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, για να ξαναγίνει το πράσινο το χρώμα της Κρήτης. Το πράσινο της ελπίδας, της προοπτικής και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να μιλά για τα μεγάλα προβλήματα της πατρίδας», προσέθεσε.

«Έχετε πολλούς λόγους να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ. Πρώτος, μήνυμα στην αλαζονεία και στην ατιμωρησία. Δεύτερος, ισχυρή αντιπολίτευση – μελλοντική κυβέρνηση. Και τρίτος, ισχυρές προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη, για την Ευρώπη της αλληλεγγύης, για την Ευρώπη των λαών, για την Ευρώπη του ευρωστρατού και της κοινής εξωτερικής πολιτικής», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως «η δική μας πολιτική ομάδα δεσμεύεται σήμερα ότι δεν θα συνεργαστεί με την ακροδεξιά στην Ευρώπη».

«Η αξιοπιστία του Μητσοτάκη είναι στα τάρταρα»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως «η αξιοπιστία του είναι στα τάρταρα», κάνοντας αναφορά στην εμπλοκή του υπουργείου Εσωτερικών στο «email gate» και στην παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου.

«Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και δεσμεύομαι στον καθένα από εσάς ότι δε θα σας απογοητεύσουμε», τόνισε, στρέφοντας τα «πυρά» του και προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δε μας φτάνει ο ένας Μητσοτάκης, τώρα έφτασε και δεύτερος, ο Στέφανος Κασσελακης, που τόλμησε να έρθει στο Ηράκλειο και να μας κάνει μαθήματα για τον Ανδρέα Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «δε γίνεται αντιπολίτευση μέσα από το ΤikΤok, γίνεται μέσα από τη Βουλή».

«Την Κυριακή αυτή, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας», προέτρεψε τους πολίτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, διαβεβαιώνοντάς τους «ότι η Δευτέρα το πρωί θα είναι μια καλύτερη μέρα για όλους».

Related posts

Κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Ψηφίζεται στις 15 Φεβρουαρίου

banks1

ΕΕ: Επιτάχυνση και εντατικοποίηση της στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία – Αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής

banks

Σε κοινά μονοπάτια πορεύεται η Αρχαία Ολυμπία και η πόλη Ταράζ του Καζακστάν

banks

ΝΔ για Ρουβίκωνα στο σπίτι Καραμανλή: Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν

banks1

Γάμος ομοφύλων: Αποχή «έδειξε» στους διαφωνούντες ο Μητσοτάκης – Τι θα κάνει αν καταψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ;

banks1

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με Κασιδιάρη – Τελευταία ημέρα για δήλωση ονόματος κόμματος

banks