26.3 C
Athens
June 29, 2024
Image default
POLITICS

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη – Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης στην πόλη

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου με τους πολιτικούς αρχηγούς να βρίσκονται εν κινήσει και να συνεχίζουν τις περιοδείες τους στην επικράτεια.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης θα βρίσκονται σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις αλλά και θα περιοδεύσουν σε συνοικίες της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός στις 10:15 θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο. Στις 11:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για την έναρξη των πρώτων δρομολογίων ηλεκτρικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη. Στις 12:00 θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο.

Αμέσως μετά, θα μεταβεί στο δημαρχείο, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Πολεμικό Μουσείο και το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Α/Τ Βέλος, ενώ στις 19:00 ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο της 49ης τακτικής γενικής συνέλευσης του ΣΕΒΕ.

Σε Περαία και Βέροια ο Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία -που βρέθηκε και τις δύο προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη- θα επισκεφθεί την Περαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στις 10:00. Ακολούθως θα βρεθεί στη Βέροια, στις 12:00.

Με τον Σμιτ ο Ανδρουλάκης

Αντίστοιχα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, που εξίσου βρίσκεται μέρες στην πόλη, στις 11:00, μαζί με τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Νίκολας Σμιτ, θα συναντηθούν με το σωματείο αυτοαπασχολούμενων διανομέων Θεσσαλονίκης στο MOMus.

Στις 14:00 οι δυο άνδρες θα αφήσουν λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων και στις 18:30 θα συναντηθούν με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.

Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Λάρισα με ομιλητές τους κ. κ. Ανδρουλάκη και Σμιτ.

Στην Αθήνα Κουτσούμπας και Χαρίτσης

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σήμερα θα συναντηθεί με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και εκλεγμένους εκπροσώπους των Ποντιακών Συλλόγων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής στον Περισσό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, υποψήφιοι ευρωβουλευτές, μέλη και στελέχη της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Αγία Βαρβάρα και στο Περιστέρι.

Θα υπάρξει επίσκεψη στο Α ΚΑΠΗ της Αγίας Βαρβάρας και στη λαϊκή αγορά στις 10:00 ενώ στη συνέχεια στις 11:30 από την οδό Καραθεοδωρή θα ξεκινήσει περιοδεία στα καταστήματα και στα καφέ του Περιστερίου.

Related posts

Η απάντηση Τσίπρα για το δείπνο με Σακελλαρίδη

banks1

Κασσελάκης για Ημέρα της Γυναίκας: Να παραδώσουμε έναν κόσμο όπου κάθε θηλυκότητα θα αισθάνεται ασφάλεια

banks1

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσυντίθεται ιδεολογικά» – Παραιτήσεις από το Ινστιτούτο «Νίκος Πουλαντζάς» με αιχμές

banks

Στις 6 Οκτωβρίου συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές Αθήνας – Άγκυρας

banks

Ε. Στυλιανίδης: Δεν θα απέχω από την ψηφοφορία – Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα το καταψηφίσω

banks

«Οι υπουργοί έχουν αυξημένη ευθύνη στήριξης των νομοσχεδίων» ανέφερε ο Σκέρτσος

banks1