26.3 C
Athens
June 29, 2024
Image default
WORLD

Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: “Η πριγκίπισσα είναι πολύ άρρωστη – Η αντικαρκινική θεραπεία είναι εξαντλητική”

Νέες, όχι όμως και τόσο ενθαρρυντικές, πληροφορίες για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον έδωσε η βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Κόλιν Κάμπελ, μιλώντας στην ισπανική Marca.

Η Κόλιν Κάμπελ υποστήριξε πως “η Κέιτ είναι πολύ άρρωστη. Η αντικαρκινική θεραπεία στην οποία υποβάλλεται είναι εξαντλητική. Πρέπει να επιτρέψει στον εαυτό της, να συνέλθει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι ενεργή στα καθήκοντά της”, είπε χαρακτηριστικά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας στις 22 Μαρτίου αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία. Από εκείνη τη στιγμή οι πληροφορίες για την υγεία της βγαίνουν με το σταγονόμετρο και κανείς δε γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντά.

Πηγές των ανακτόρων επίσης διέρρευσαν στα βρετανικά μέσα πως η Κέιτ Μίντλετον δε θα επιστρέψει ποτέ όπως πριν στα βασιλικά της καθήκοντα και πως ο ρόλος της θα αναθεωρηθεί μόλις πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς της.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την άλλη είναι πιο ενεργός από ποτέ, ενώ σε εκδήλωση για την απόβαση της Νορμανδίας, σε ερώτηση βετεράνου πώς είναι η σύζυγός του απάντησε: “Είναι καλύτερα ευχαριστώ. Θα ήθελε πολύ να είναι σήμερα εδώ”.

Του είπε επίσης ότι η γιαγιά της Κέιτ, Βάλερι Μίντλετον, είχε αγωνιστεί κατά των κατοχικών δυνάμεων: “Η γιαγιά της συζύγου μου έκανε το ίδιο με εσάς. Η Αικατερίνη το ανακάλυψε στο τέλος της ζωής της”, είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Πηγή: TheToc

Related posts

Αυστρία: Αυξάνεται σε “υψηλό” το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή

banks

Συνήγορος Τραμπ: Δεν είναι παράνομο να προσπαθείς να επηρεάσεις τις εκλογές

banks

Τυνησία: Η Δημοκρατία σε πορεία αποσύνθεσης

banks

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Περισσότεροι από 84.700 πρόσφυγες έχουν περάσει στην Αρμενία

banks

ΗΠΑ: Στο στόχαστρο 30 εταιρείες διαχείρισης πλοίων για πιθανές παραβιάσεις στο ρωσικό πετρέλαιο

banks

Η Ουκρανία ζητάει από τον Μασκ να εμποδίσει τη χρήση τερματικών Starlink σε κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη

banks