29.5 C
Athens
October 11, 2024
Image default
BUSINESS

Αστική Ευθύνη Επιχειρήσεων από την Generali

Η Generali ανακοίνωσε τη νέα σύγχρονη έκδοση του προϊόντος Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Επιχειρήσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για Επιχειρήσεις που επιθυμούν πλήρη προστασία και ασφάλεια στις δραστηριότητές τους.

Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία των επιχειρήσεων, καθώς στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους, αναλαμβάνουν συγκεκριμένες ευθύνες και σημαντικές υποχρεώσεις έναντι των εταίρων τους, των εργαζομένων, των πελατών, των προμηθευτών, μετόχων, ακόμη και έναντι του περιβάλλοντος.

Ως εκ τούτου, η ύπαρξη ενός ασφαλιστηρίου Αστικής Ευθύνης προστατεύει την περιουσία και τη φήμη των ασφαλισμένων εταιρειών από τις συνέπειες αναπάντεχων περιστατικών που έχουν ως αποτέλεσμα ζημιά σε βάρος τρίτων, αναφέρει ανακοίνωση.

Με το νέο πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης Επιχειρήσεων, το Generali Corporate Liability, οι ασφαλισμένες επιχειρήσεις μπορούν πλέον να ορίσουν τις καλύψεις του συμβολαίου τους βάσει των αναγκών τους.

Επιλέγοντας τις πιο κατάλληλες, μέσα από μια πληθώρα εναλλακτικών λύσεων πέραν των παραδοσιακών -όπως η Επαγγελματική Ευθύνη- αλλά και πιο εξειδικευμένων που αφορούν σύγχρονους κινδύνους -όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος- μπορούν να σχεδιάσουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει.

Η διαδικασία λήψης προσφοράς επανασχεδιάστηκε για να γίνει ιδιαίτερα απλή και γρήγορη, επιτρέποντας στους ενδιαφερόμενους να λάβουν άμεσα ένα τιμολογημένο σχέδιο ασφάλισης μέσα από λίγα μόνο βήματα.

Αυτή η ταχύτατη και ευέλικτη διαδικασία τοποθετεί την Generali στην κορυφή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς καθώς αξιοποιεί τις υψηλού επιπέδου ψηφιακές δυνατότητες του οργανισμού προς όφελος των ασφαλισμένων και των συνεργατών της, προσθέτει η ανακοίνωση.

Η εταιρεία διακρίνεται για την πρωτοπορία της στον τομέα της Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης, παρέχοντας προϊόντα που, δεν ανταποκρίνονται μόνο στις υπάρχουσες ανάγκες των ασφαλισμένων επιχειρήσεων, αλλά και προβλέπουν μελλοντικές εξελίξεις στον ασφαλιστικό τομέα. Μέσω της συνεχούς επένδυσης στην έρευνα και την καινοτομία, η Generali σχεδιάζει και προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις, ανταποκρινόμενη στην υπόσχεσή της να αποτελεί σταθερά τον Lifetime Partner των ασφαλισμένων της, ηγούμενη, ταυτόχρονα, των εξελίξεων στην ελληνική αγορά.

Related posts

Επίσκεψη υποστράτηγου στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense

banks

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Επενδύσεις σε μονάδες ενέργειας ισχύος 7 γιγαβάτ

banks

Χρυσή διάκριση για την Info Quest Technologies από την EcoVadis

banks

Volotea: Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ζάκυνθος

banks

Μπήκαν υπογραφές για συμβόλαια συντήρησης της Εγνατίας Οδού

banks

Η εφαρμογή OPAP Store App ξεπέρασε τους 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες

banks