26.2 C
Athens
October 3, 2024
Image default
ECONOMY

Βιώσιμο τουρισμό στην πράξη έζησαν στην Νάξο στελέχη βρετανικών ταξιδιωτικών οργανισμών

Τον προορισμό της Νάξου υπο το πρίσμα του βιώσιμου τουρισμού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στελέχη βρετανικών ταξιδιωτικών οργανισμών, μετά από ταξίδι εξοικείωσης (fam trip )που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε από 16 ως 19 Σεπτεμβρίου 2024 σε συνεργασία με τον Δήμο Νάξου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Cyclades Preservation Fund και το επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό TTG.

Σημειώνεται ότι, η προβολή του νησιού της Νάξου εντάσσεται στη δράση του TTG Sustainable Ambassadors που υποστηρίζει το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας σε συνεργασία με το δημοφιλές επαγγελματικό περιοδικό TTG,το οποίο απευθύνεται σε πάνω από 10.000 συνδρομητές, κατά κύριο λόγο τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες της βρετανικής τουριστικής αγοράς.

Από αριστερά: Emma Andrews (The Holiday Village), Jayne Lomax (Travel Counsellor), Lulu Huelgas (Not Just Travel).

Κάθε χρόνο 20 τουριστικοί πράκτορες παρακολουθούν το πρόγραμμα για την βιωσιμότητα και κερδίζουν εκτός από τον τίτλο του Sustainable Ambassador και μια θέση σε ένα fam trip.

Το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην πρωτοβουλία TTG Sustainable Travel Heroes που διοργανώνεται από το TTG. To 2023,σε συνεργασία με τον Τ/Ο Intrepid και την Avis, διοργανώθηκε αντίστοιχο fam trip στην Κρήτη για την παρουσίαση των βιώσιμων πρακτικών στο νησί.

Related posts

E9: Η ώρα των διορθώσεων – Τι να προσέξετε στην τροποποιητική δήλωση

banks

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα ύψους 243.000 ευρώ σε 6 επιχειρήσεις για απομιμητικά προϊόντα

banks

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξημένες οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Σεπτέμβριο του 2021

banks

Ρεκόρ θα χτυπήσει η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου το 2023

banks

Καίει ανεξέλεγκτη η «φωτιά» στις τιμές των τροφίμων

banks

Στουρνάρας: Ναι μεν αλλά… για την πρόβλεψη των επιτοκίων

banks