32.2 C
Athens
September 29, 2024
Image default
POLITICS

Διαμαντοπούλου – Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το βίντεο με… «Απαράδεκτους» και Φασουλή

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε στο Twitter η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, Άννα Διαμαντοπούλου. Μαζί της σε αυτό το βίντεο βρέθηκαν οι «Απαράδεκτοι» Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, και Γιάννης Μπέζος καθώς και ο Σταμάτης Φασουλής.

Οι τέσσερις τους μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου βρίσκονται σε ένα εστιατόριο με την υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, να προσπαθεί να τους εξηγήσει τη σημασία των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να τη διακόπτει συνεχώς και απευθυνόμενη στους υπόλοιπους της παρέας να την πειράζει: «Πολλά δεν λέει;».

Η Άννα Διαμαντοπούλου έγραψε στην σχετική ανάρτηση: «Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου

«Και εσύ πολύ τρως» της απαντά ο Σταμάτης Φασουλής. Στη συνέχεια μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πειράζουν τον Γιάννη Μπέζο προσποιούμενοι ότι έχει γίνει… αγνώριστος.

«Κοίτα πώς έγινε ο Γιάννης!» λένε, με τον  Σ. Παπαδόπουλο να επαναλαμβάνει την κλασική ατάκα από τη σειρά «Απαράδεκτοι»: «Τι έγινε ρε παιδιά!;»

«Δεν μιλάει ξύλινα αλλά είναι φυτό»

«Με τα γυαλιά είμαι πιο σοφιστικέ», γι’ αυτό δεν με αναγνωρίζετε, απαντάει ο Μπέζος και στη συνέχεια μιλάει για την κ. Διαμαντοπούλου αναφέροντας: «Ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσθέτει: «Η Άννα δεν μιλάει ξύλινα» για να λάβει την απάντηση από τη Δήμητρα «Είναι φυτό όμως!».

«Αυτή η λύσσα της με το “είμαι φυτό”… και ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ διάβαζα και εκείνη δεν διάβαζε» λέει η Άννα Διαμαντοπούλου, εξηγώντας ότι πήγαιναν σχολείο μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ρωτά τότε την Δήμητρα: «Γιατί δεν διάβαζες ρε ηλίθιο εσύ;», με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να απαντά: «Αφού είχα αυτή που διάβαζε και αντέγραφα! Χαζή ήμουν;».

Το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

Δείτε το βίντεο

Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά,… pic.twitter.com/2HCVpqTI2q

— Anna Diamantopoulou (@adiamantopoulou) September 29, 2024

Η Άννα Διαμαντοπούλου έγραψε στην σχετική ανάρτηση: «Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλικρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας. Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι!».

Related posts

Βουλή: Με τις ψήφους της ΝΔ «πέρασε» ο νέος ποινικός κώδικας – «Όχι» από την αντιπολίτευση

banks

Πάνω από 3.000 αιτήσεις για τα 29 Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ

banks

Κατακεραυνώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη η Νέα Αριστερά: Υπουργός Υγείας… μιας άλλης χώρας

banks1

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Ρίχνετε τον πήχη χαμηλά ώστε να τον ξεπερνάτε – Είστε ένας αδύναμος πρωθυπουργός

banks1

Σύναξη… κομάντος στην Ελλάδα

banks

Νίκος Ανδρουλάκης: «Με ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ δεν θα παίζει χωρίς αντίπαλο»

banks1