28.3 C
Athens
September 25, 2024
Image default
POLITICS

Διαμαντοπούλου: Χθες νίκησε το ΠΑΣΟΚ – Στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο να κερδίσει τον Μητσοτάκη

Χθες νίκησε το ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε η υποψήφια πρόεδρος του Κινήματος Άννα Διαμαντοπούλου, αναφερόμενη στην τηλεμαχία των έξι υποψηφίων.

Όπως είπε η Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το ΠΑΣΟΚ «έδωσε εικόνα ενός κόμματος το οποίο φαίνεται ότι είναι ένα κόμμα που γνωρίζει από πολιτική».

Πρόσθεσε πως «ήταν ένα ντιμπέιτ σοβαρό, ενωτικό, με πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά, φυσικά, και με αιχμές».

Σύμφωνα με την Άννα Διαμαντοπούλου, «εκτός από τα εσωτερικά ζητήματα, σημασία έχει να μιλήσουμε στους νέους ανθρώπους, σε αυτούς που φύγουν, σε αυτούς που κοιτάνε τώρα προς το ΠΑΣΟΚ. Το ντιμπέιτ ήταν μια καλή αρχή για να δει ο κόσμος ότι υπάρχει μέλλον και ενότητα στο κόμμα, δεν θα διαλυθεί το μαγαζί όπως διαλύεται το διπλανό».

«Ο επόμενος αρχηγός πρέπει να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Κατά την υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Άννα Διαμαντοπούλου, το στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο του Κινήματος θα είναι να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το θέμα δεν είναι να βγάλουμε έναν πρόεδρο που θα δώσει ακόμα 2 μονάδες στο κόμμα, το θέμα είναι να υπάρξει πρόεδρος που θα κάνει το άλμα» είπε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Υπογράμμισε πως «αυτός που θα πάει απέναντι, θα πρέπει να δημιουργήσει ουσιαστικά τον άλλο πόλο στο σύστημα Μαξίμου. Ο αυριανός αντίπαλος του κυρίου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές δε θα είναι ένα πρόσωπο – πρέπει να έχει οργανώσει το κόμμα, τις κοινωνικές δυνάμεις υποστήριξης και να έχει τα χαρακτηριστικά της διεθνούς παρουσίας, δηλαδή διεθνή εμπειρία, κύρος, διασυνδέσεις και γνώσεις στα εθνικά θέματα».

Τέλος, η Άννα Διαμαντοπούλου επισήμανε ότι είναι από 18 ετών στο ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει πασοκόμετρο».

Related posts

Τουρκία : Το ξαφνικό ραντεβού Δένδια – Ερντογάν και οι προκλήσεις στο παρά πέντε της συνάντησης

banks

Τέλος οι πυλώνες στη Νέα Πεντέλη

banks

Σοφία Μπεκατώρου: Δεν γίνεται να είσαι αρεστός σε όλους, πολλοί άνθρωποι βιάστηκαν να μιλήσουν για μένα

banks1

Μεγάλη μείωση της ανεργίας στη Δυτική Ελλάδα

banks1

Μητσοτάκης: Η απάντηση του πρωθυπουργού για τις εκλογές στις 9 Απριλίου

banks

«Θα σκοτώσουμε όλα τα μέλη της Χαμάς»

banks