20.9 C
Athens
September 20, 2024
Image default
POLITICS

Ενεργοί οι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ – Έγινε καταγγελία από προμηθευτή

Καθησυχαστικά είναι τα μηνύματα από την Κουμουνδούρου, που διευκρινίζουν ότι δεν «πάγωσε» κανένας κομματικός λογαριασμός, ούτε  έχει προκύψει οικονομικό πρόβλημα που παρεμποδίζει τη λειτουργία του κόμματος ή τη διεξαγωγή του έκτακτου Συνεδρίου, μετά την καταγγελία προμηθευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα κυκλοφόρησε έντονη φημολογία ότι μπλόκαραν οι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που διαψεύδουν κομματικές πηγές, διευκρινίζοντας ότι ακριβώς επειδή επίκειται εκταμίευση της κρατικής επιδότησης τέτοιες τακτικές από προμηθευτές του κόμματος είναι συνήθης τακτική προκειμένου να διεκδικήσουν την όποια οφειλή.

Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν οφειλές οι οποίες ρυθμίζονται με στόχο την εξυπηρέτησή τους και την μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κόμματος, εξηγούν οι ίδιοι.

Είναι προφανές ότι το γεγονός πήρε διαστάσεις καθώς η οικονομική διαχείριση μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη έχει βρεθεί στο επίκεντρο για σειρά λόγων από τον τρόπο που ασκήθηκε επί των ημερών του με τα αρμόδια κομματικά όργανα να ελέγχουν τα πεπραγμένα του, όπως και για το αν προκύπτει πρόβλημα μετά την άρση από τον πρώην πρόεδρο του πληρεξούσιου που είχε δώσει στον γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, προκειμένου ο τελευταίος να διευθετεί διάφορα πρακτικά οικονομικά ζητήματα.

Το πληρεξούσιο είχε συνταχθεί τον περασμένο Απρίλιο, ενώ στην αναίρεσή του αναγράφεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αίρει όλες τις γενικές και ειδικές εντολές του Χρήστου Μαυροκεφαλίδη.

Σε κάθε περίπτωση όπως έχει διευκρινίσει η Πολιτική Γραμματεία και ο ίδιος ο κ. Μαυροκεφαλίδης η ομαλή λειτουργία του κόμματος εξασφαλίζεται πλήρως.

Related posts

Κουτσούμπας: Την Κυριακή το ΚΚΕ θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο για να μπορέσει ο λαός να ανασάνει

banks

Απειλεί ο Ακάρ: Να μην παρεξηγήσει η Ελλάδα τον διάλογο – Δεν πρόκειται για αδυναμία

banks1

Πιερρακάκης: Το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια θα έρθει εντός του μήνα για διαβούλευση

banks1

Ο Μουμίν Μουμίν νέος Δήμαρχος Ιάσμου

banks1

Χατζηδάκης: Απαράδεκτη κατάσταση με τα ομπρελοκαθίσματα στον αιγιαλό – Καθιερώνουμε την «απάτητη παραλία»

banks1

Τι απαντά ο Τσακαλώτος στον Κασσελάκη για τους «αυλικούς των servicers»;

banks