27.4 C
Athens
July 3, 2024
Image default
BUSINESS

Εντάχθηκε στο Elevate Greece το Star Sleep

Το Star Sleep ανακοινώσει την ένταξη του στο Elevate Greece, το επίσημο οικοσύστημα startup στην Ελλάδα. Το Elevate Greece πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης και στοχεύει στην ενίσχυση των Ελληνικών startups, προσφέροντας μια σημαντική πλατφόρμα για δικτύωση, επενδύσεων, εκπαίδευση και ανάπτυξη.

Διανύοντας τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας το Star Sleep έχει ήδη αναδειχθεί ως μία από τις ανερχόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έχει καταφέρει να σημειώσει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Ολοκλήρωσε επιτυχώς το Accelerator CapsuleT, υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, και παρουσίασε την πρωτοποριακή της ιδέα σε επενδυτές στο EBAN (European Business Angels Network) στις Βρυξέλλες. Τον Νοέμβριο του 2024, η Star Sleep ξεχώρισε ως εκθέτης στην WTM London, την παγκόσμια έκθεση Τουρισμού, όπου αναγνωρίστηκε ως καλή πρακτική βιώσιμου τουρισμού στη χώρα μας από τον βρετανικό τύπο. Επιπλέον, επιλέχθηκε στο Alpha Program του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Web Summit στη Λισαβόνα, παρουσία περισσότερων από 70.000 συμμετεχόντων.

Το Star Sleep αποτελεί μια πρωτοπόρα startup που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του τουρισμού, προσφέροντας μια μοναδική ύπνου κάτω από τα αστέρια. Μέσω της πλατφόρμας marketplace starsleep.gr, οι επισκέπτες μπορούν να κλείσουν την εμπειρία τους σε διάφορα γεωγραφικά σημεία, ενώ οι Hosts έχουν την ευκαιρία να καταχωρίσουν και να αξιοποιήσουν τους ανεκμετάλλευτους πράσινους χώρους τους, όπως χωράφια ή κήπους, εξασφαλίζοντας επιπλέον έσοδα.

Κατατάσσεται στον τομέα του Βιώσιμου Τουρισμού και αφορά το rural innovation δεδομένου ότι μέσω της καινοτόμας ιδέας του εισάγει ένα νέο είδος εμπειρίας τουρισμού, συνδυάζοντας την τεχνολογία, τη διατήρηση του φυσικού τοπίου χωρίς παρεμβάσεις και τη συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

Η εταιρεία προσφέρει δύο επιλογές συμμετοχής για τους Hosts: ως Premium Host με πλήρη αγορά εξοπλισμού και υψηλότερη διαφάνεια στην πλατφόρμα και ως DIY Host, παρέχοντας τη δυνατότητα προσαρμογής με βάση το διαθέσιμο προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις τους.

Related posts

Ρεκόρ διεθνούς επενδυτικού ενδιαφέροντος για τον ΔΕΔΔΗΕ

banks

Στα 13,5 λεπτά το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Ιούλιο

banks

ΓΕΚ Τέρνα: Στην τροποποίηση όρων συναίνεσαν οι ομολογιούχοι

banks

Προειδοποιήσεις Ευάγγελου Μυτιληναίου για νέες ενεργειακές κρίσεις

banks

Lamda: Έκδοση οικοδομικής άδειας για τη Riviera Galleria και άδεια εκσκαφών για το Commercial Hub

banks

Τριπλή βράβευση της DEMO στα Manufacturing Excellence Awards 2023

banks