«Είμαστε ικανοποιημένοι, που ένα πολύ λογικό αίτημα των Δήμων μας, επιλύθηκε, από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, σε σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο Δημήτρης Κάρναβος.

Στις 5 Νοεμβρίου είχαμε γράψει για Αντιδράσεις για την αναστολή λειτουργίας του Ιατρείου Αναφοράς Covid στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας από τον Δήμο. Τα νεότερα είναι – σύμφωνα με τον Δήμο – ότι άλλαξαν τα δεδομένα και θα επαναλειτουργήσει το Ιατρείο αναφοράς Covid.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Δεσμεύτηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνας Γκάγκα, για άμεση επαναλειτουργία του Ιατρείου αναφοράς Cοvid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας , στη συνάντηση που είχε τη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 , στο Υπουργείο Υγείας, με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο , τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής , Υγείας και Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης Παναγιώτη Γιατζίδη και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και θεμάτων Αλίμου Νίκο Αλεξόπουλο.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι, που ένα πολύ λογικό αίτημα των Δήμων μας , επιλύθηκε, από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, σε σύντομο χρονικό διάστημα , έτσι οι Καλλιθεάτες και οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων, θα εξυπηρετούνται ξανά από το Ιατρείο αναφοράς Covid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας».

Θέλετε λοιπόν να φύγετε από το Twitter; Προσέξτε τους κινδύνους