Ζέττα Μακρή: Η πρώτη δήλωση για τον εκβιασμό από δημοσιογράφο – «Έκανα αυτό που μου είπε η συνείδησή μου»

«Έκανα αυτό που μου έλεγε η συνείδησή μου. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η ελληνική Δικαιοσύνη», δήλωσε στην ΕΡΤ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ζέττα Μακρή, η οποία κατήγγειλε τον εκβιασμό της από γνωστό δημοσιογράφο στον Βόλο.
«Όλοι γνωστοί είμαστε στον Βόλο. Υπήρχαν κάποια αρνητικά δημοσιεύματα. Έγινε η σχετική κρούση. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι μια πολύ στενάχωρη υπόθεση για εμένα» σημείωσε.
Η κ. Μακρή δεχόταν το τελευταίο διάστημα έντονες πιέσεις από τον δημοσιογράφο ο οποίος φέρεται να της ζητούσε το ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να σταματήσει να δημοσιεύει αρνητικά σχόλια και κείμενα σε βάρος της στο μέσο που διαχειρίζεται.
Η βουλευτής κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Βόλου, με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση κατά την οποία ο δημοσιογράφος συνελήφθη να κατέχει προσημειωμένα χαρτονομίσματα (5.000 ευρώ) που του είχε παραδώσει η Ζέττα Μακρή σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής σε καφετέρια στο λιμάνι του Βόλου.