26.3 C
Athens
June 29, 2024
Image default
WORLD

Ιταλία: Πρόβλημα υδροδότησης στο νησί Κάπρι προκάλεσε ολιγόωρη ταλαιπωρία σε τουρίστες

Βλάβη στο σύστημα υδροδότησης, στο νησί Κάπρι της Νότιας Ιταλίας, προκάλεσε ολιγόωρη ταλαιπωρία των τουριστών. Σειρά επισκεπτών που περίμεναν να επιβιβαστούν σε πλοιάρια, για να μεταβούν από την Νάπολη στο γνωστό κοσμικό νησί της Κάτω Ιταλίας, αναγκάσθηκαν να περιμένουν στην αποβάθρα, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Αρχικά, αποφασίσθηκε ότι θα μπορούσαν να ταξιδέψουν για το νησί μόνον οι τουρίστες που είχαν ήδη κάνει κράτηση σε ξενοδοχεία.

Αργά το απόγευμα, όμως, ο νομάρχης της Νάπολης, Μικέλε Ντι Μπάρι, ανακοίνωσε ότι η βλάβη, η οποία οφειλόταν σε αέρα στο εσωτερικό των σωληνώσεων, αποκαταστάθηκε και ότι στο Κάπρι, μέσα στις επόμενες ώρες σήμερα το βράδυ, θα ξαναρχίσει κανονικά η παροχή νερού σε σπίτια, ξενοδοχεία και εμπορικές επιχειρήσεις. Σε πολλούς από τους τουρίστες που δεν μπόρεσαν να αναχωρήσουν, επεστράφησαν τα χρήματα του εισιτηρίου από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, ενώ αρκετοί άλλοι αναμένεται να μεταβούν στο νησί αργότερα σήμερα, και αύριο το πρωί.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Related posts

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι δεν είναι “ρατσιστής” γιατί έχει πολλούς “μαύρους φίλους”

banks

Ρωσία: Κάθειρξη 7 ετών σε Ρωσίδα καλλιτέχνιδα για διαμαρτυρία κατά του πολέμου στην Ουκρανία

banks

Γάζα: 42 νεκροί από ισραηλινές επιθέσεις – Φόβοι για ευρύτερη ανάφλεξη, με επίκεντρο τον Λίβανο

banks

Γαλλία: Αθωώθηκε από τις κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας ο υπουργός Δικαιοσύνης Ντιπόν-Μορετί

banks

Κατάρ: Ο συνεχιζόμενος βομβαρδισμός της Γάζας περιπλέκει τις προσπάθειες για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατά η Χαμάς

banks

ΕΕ: Συμφωνία για παράταση στις εισαγωγές ουκρανικών γεωργικών προϊόντων χωρίς δασμούς

banks