27.4 C
Athens
July 3, 2024
Image default
POLITICS

Κασσελάκης: Εκατοντάδες οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης στον 15χρονο

Την τραγική υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, με θύμα ένα 15χρονο αγόρι το οποίο δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα του και τον θείο του όταν τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι «στην Πάτρα ένα 15χρονο αγόρι κατέληξε στο νοσοκομείο αιμόφυρτο, ξυλοκοπημένο άγρια από τον πατέρα και τον θείο του. Ο λόγος; Η ζωή του», συμπληρώνοντας στην ανάρτησή του ότι «αυτό το έγκλημα δεν περιλαμβάνει μονάχα τους 2 θύτες».

Αντίθετα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι «έχει εκατοντάδες ηθικούς αυτουργούς», αφήνοντας αιχμές για τα όσα έχουν υποστηρίξει πολιτικά στελέχη για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

«Όλους αυτούς που καθημερινά στη Βουλή, στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών, στην αρθρογραφία, στον δημόσιο λόγο δηλητηριάζουν τις ψυχές των πολιτών με το ομοφοβικό τους παραλήρημα. Αυτοί που αναζητούν τους λόγους της εκλογικής κατάρρευσης της κυβέρνησης όχι στην οικονομική εξόντωση των πολιτών, όχι στις ακροβασίες στο κράτος δικαίου, αλλά στην ισότητα στον γάμο. Αυτοί που κλείνουν το μάτι στην Ακροδεξιά για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι φορείς της Ακροδεξιάς ρητορικής» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε κάθε πολίτη. Γιατί η Ακροδεξιά κερδίζεται στην καθημερινότητα, μέσα στην κοινωνία», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Στην Πάτρα ένα 15χρονο αγόρι κατέληξε στο νοσοκομείο αιμόφυρτο, ξυλοκοπημένο άγρια από τον πατέρα και τον θείο του. Ο λόγος;
Η ζωή του.

Αυτό το έγκλημα δεν περιλαμβάνει μονάχα τους 2 θύτες. Έχει εκατοντάδες ηθικούς αυτουργούς.
Όλους αυτούς που καθημερινά στη Βουλή, στα πάνελ…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 30, 2024

Related posts

Αγγελοπούλου: Εντυπωσιάστηκε από το τζουκ μποξ στο γραφείο του Ζέρβα – Ποιο τραγούδι άκουσε

banks

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι αναμένεται να πει για τα Τέμπη στη σημερινή ομιλία του

banks1

Ηλιόπουλος: Δεν κάναμε λευκή απεργία – Όποιος διαφώνησε έγινε εσωτερικός εχθρός

banks

Σε συνθήκες διάσπασης συνεδριάζει την Πέμπτη το Εκτελεστικό Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ – Μαίνεται ο «εμφύλιος»

banks

Σε ισχύ ο μηχανισμός διάγνωσης της αγοράς εργασίας στην Δυτική Ελλάδα

banks

Δημοσκόπηση: Έξι στους δέκα λένε πως πάνε στις κάλπες για να καταψηφίσουν την κυβέρνηση

banks1