25.3 C
Athens
September 25, 2024
Image default
POLITICS

ΚΚΕ: Επικίνδυνη η πραγματικότητα για όσους έχουν ανάγκη τις δημόσιες συγκοινωνίες

Το νέο περιστατικό μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στις γραμμές του ΗΣΑΠ, μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Νερατζιώτισσα, σχολιάζει το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη και βασανιστική πραγματικότητα» για όσους έχουν ανάγκη τις δημόσιες συγκοινωνίες για τις μετακινήσεις τους.

«Μετά τα παρολίγον ατυχήματα της προηγούμενης βδομάδας στον Προαστιακό και ενώ συνεχίζεται η γνωστή κατάσταση στα ΜΜΜ, με τα αραιά δρομολόγια, τον συνωστισμό, τις συνεχείς βλάβες, την απαράδεκτη κατάσταση με τον κλιματισμό, σήμερα είχαμε άλλο ένα επεισόδιο στην περιπέτεια που περνούν κάθε μέρα οι εργαζόμενοι για να πάνε και να γυρίσουν από τις δουλειές τους», σημειώνει ο Περισσός.

«Επικίνδυνη η πραγματικότητα παρά τις κυβερνητικές φιέστες»

Και τονίζει πως «μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω από βαγόνι του ΗΣΑΠ κοντά στο σταθμό ‘Νερατζιώτισσα’, οι επιβάτες βρέθηκαν να περπατάνε μέσα στις ράγες για να διαφύγουν, αφού πρώτα άνοιξαν μόνοι τους τις πόρτες για να βγουν από τα βαγόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, η οδηγία των υπευθύνων ήταν απλώς να φύγουν, χωρίς να υπάρξει καμία μέριμνα για το πώς θα γίνει αυτό», υποστηρίζει το ΚΚΕ.

Για να καταλήξει πως αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι, «παρά τις κυβερνητικές φιέστες, τα πανηγύρια και τις εξαγγελίες για τον ‘εκσυγχρονισμό των αστικών συγκοινωνιών’, η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη, επικίνδυνη και βασανιστική για όσους έχουν ανάγκη τις δημόσιες συγκοινωνίες για τις μετακινήσεις τους».

Related posts

Σύνοδος Κορυφής: Μια πιο κοινωνική Ευρώπη σχεδιάζουν επί χάρτου οι «27»

banks

Μητσοτάκης: Δεν κινδυνεύει η Ελλάδα, αλλά οι ανεμβολίαστοι – Η χώρα δεν θα ξανακλείσει λόγω της στάσης ορισμένων

banks

Τέμπη: Χαμός μετά το εξώδικο της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού – Διεκόπη η συνεδρίαση της εξεταστικής

banks1

Μητσοτάκης: Αμεσα η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων – Σύντομα εξαγγελίες για δασοπροστασία

banks

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το νέο βίντεο στο TikTok – Οι 10 υποσχέσεις για το 2027 και η μία που θα «σπάσει»

banks

Δημοπρατήθηκε η κατασκευή του νέου Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα

banks