31.5 C
Athens
June 28, 2024
Image default
POLITICS

Νέα Δημοκρατία: Βέλη σε Κασσελάκη – «Ομολογεί ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες»

Βέλη εξαπολύει στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, με αφορμή την τελευταία ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Το στέλεχος της «γαλάζιας» παράταξης σημειώνει πως «δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε μια κυνική ομολογία».

Ο Νίκος Ρωμανός μεταφέρει επί λέξει όσα έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης φτάνοντας στο συμπέρασμα ότι «επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες»

Και εξηγεί: «Παραδέχεται επί της ουσίας, και μάλιστα με τον πιο ωμό τρόπο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα», παραθέτοντας επί λέξει όσα έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν πρόκειται αυτήν τη φορά να έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, ένα copy paste από τα διάφορα τμήματα του κόμματος, με ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων «τάσεων», και χωρίς επαρκή κοστολόγηση. Όχι. Θα φτιάξουμε πρόγραμμα για τα πάντα».

Σύμφωνα με τον Νίκο Ρωμανό με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ομολογεί, ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες» και συμπληρώνει πως «άπαντες πλέον αντιλαμβάνονται γιατί δεν τόλμησε να προσέλθει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπως είχε επανειλημμένα προσκληθεί, προκειμένου να αντικρούσει τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου για το υπέρογκο κόστος των προτάσεών του».

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Από τη μακροσκελή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη από τις ΗΠΑ οφείλουμε να προσπεράσουμε το μεγαλύτερο μέρος της, το οποίο αναλώνεται σε σφοδρές εσωκομματικές επιθέσεις κατά πρώην και νυν «συντρόφων» του. Αυτά είναι δικά τους θέματα.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε μια κυνική ομολογία. Παραδέχεται επί της ουσίας, και μάλιστα με τον πιο ωμό τρόπο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα, αναφέροντας επί λέξει: »Δεν πρόκειται αυτήν τη φορά να έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, ένα copy paste από τα διάφορα τμήματα του κόμματος, με ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων «τάσεων», και χωρίς επαρκή κοστολόγηση. Όχι. Θα φτιάξουμε πρόγραμμα για τα πάντα».

Ομολογεί, δηλαδή, ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες.

Άπαντες πλέον αντιλαμβάνονται γιατί δεν τόλμησε να προσέλθει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπως είχε επανειλημμένα προσκληθεί, προκειμένου να αντικρούσει τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου για το υπέρογκο κόστος των προτάσεών του».

Related posts

Προσπάθειες να σπάσει το αδιέξοδο στο Κυπριακό – Αξιωματούχος του ΟΗΕ αναμένεται στην Κύπρο

banks

Στέφανος Κασσελάκης: Συνάντηση με τους προέδρους της ΑΔΑΕ και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων

banks

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ στηρίζει τις διεκδικήσεις του αναπηρικού κινήματος και των οικογενειών τους

banks

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον σλοβάκο ομόλογό του – Στο επίκεντρο θέματα συνεργασίας των δύο χωρών

banks

Μητσοτάκης :Το αναπτυξιακό παράδειγμα της Ελλάδας

banks

Μπιλ Ανθόλις: Ο Μπάιντεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα

banks