Συνάντηση με το Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο είχε η Φώφη Γεννηματά στέλνοντας εκ νέου μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Η κα Γεννηματά ξεκίνησε την περιοδεία της στην ιδιαίτερη πατρίδα της βλέποντας τον Μητροπολίτη καθώς και αυτός είναι υπέρμαχος του εμβολιασμού.

Μάλιστα σήμερα ξεκίνησε και η καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού από το ΚΙΝΑΛ. «Το μήνυμα μας είναι:  Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε. Θέλουμε να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Λέμε ναι στον εμβολιασμό,  όχι στον διχασμό» υπογράμμισε η κα Γεννηματά.

Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής:

«Με χαρά βρίσκομαι στην πατρίδα μου και ξεκινώ τις συναντήσεις μου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος δημόσια πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού. Είναι θετικό που η Εκκλησία έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικού φυλλαδίου. Η πανδημία καλπάζει.

»Καλώ όλους τους πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης, τη φωνή της λογικής και να εμβολιαστούν. Σήμερα ξεκινά  και η καμπάνια του Κινήματος Αλλαγής. Το μήνυμα μας είναι:  Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε. Θέλουμε να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Λέμε ναι στον εμβολιασμό,  όχι στον διχασμό».

Σημειώνεται ότι με την καμπάνια για την ενθάρρυνση του εμβολιασμού, με κεντρικό μήνυμα «Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε» που ξεκίνησε σήμερα, το Κίνημα Αλλαγής  προτρέπει τους πολίτες κάθε ηλικίας να αντιληφθούν το εμβόλιο ως μια πράξη ατομικής και συλλογικής ευθύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Την καμπάνια υποστηρίζουν γραφιστικές εφαρμογές και βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ραδιοφωνικό σποτ, ειδικό πανό που αναρτήθηκε στην πρόσοψη των γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη 50 και ειδικό έντυπο σε τρεις παραλλαγές, που θα διανεμηθεί στις νομαρχιακές επιτροπές και κατόπιν στους πολίτες.

Γράψτε το σχόλιό σας