33.5 C
Athens
June 26, 2024
Image default
BUSINESS

Πέντε επιχειρηματίες αλλά και funds στην ΑΜΚ της Intralot

Τη συμμετοχή ισχυρών εγχώριων επιχειρηματιών και κάποιων ξένων funds έχει ήδη εξασφαλίσει η εν εξελίξει αύξηση κεφαλαίου της Intralot που σηματοδοτεί και το τελευταίο μίλι στο επί εδώ και μια τριετία διενεργούμενο turn around.

Χθες μεταβιβάστηκαν, μέσω εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής από τον Κορεάτη μεγαλομέτοχο Soo Kim σε σειρά επενδυτών 58.230.357 δικαιώματα προτίμησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των αγοραστών συγκαταλέγονται προσωπικές εταιρείες των επιχειρηματιών Π. Γερμανού, Ευτ. Βασιλάκη και Β. Κάτσου. Το πλέγμα των αγοραστών συμπληρώνουν δύο μικρότερης εμβέλειας εγχώριοι επιχειρηματίες καθώς και ξένα funds. Ένα εξ αυτών επειδή δεν κάλυψε μέσω της pro rata κατανομής των δικαιωμάτων Soo Kim έβγαλε αγορές στο ταμπλό, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο το σύνολο της θέσης που επιζητούσε να κτίσει.

Την περασμένη Παρασκευή μεταβιβάστηκαν τα δικαιώματα από τον Σωκράτη Κόκκαλη (Alphachoice) σε ΙΝΤΚΑ και Μουνδρέα. Έτσι, η ΑΜΚ ξεκινά με συγκεντρωμένα 88 εκατ. ευρώ, ενώ καταγράφεται σημαντική ζήτηση για δικαιώματα καθώς και για τυχόν αδιάθετες μετοχές.

Related posts

Andromeda Seafood: Αίτημα squeeze-out για Περσεύς στην ΕΚ

banks

Φωτοβολταϊκά πάρκα στην Κοζάνη εξαγόρασε η Helleniq Energy

banks

Motor Oil: Μέρισμα-ρεκόρ 1,8 ευρώ ανά μετοχή

banks

Στη ΡΑΕ εντός των ημερών το νέο δεκαετές πρόγραμμα του ΑΔΜΗΕ

banks

«Ο ενδυματολογικός πολιτισμός του Μικρασιατικού Ελληνισμού στο Μουσείο»

banks

Οι περιφερειάρχες στην Ρω και στο Καστελόριζο – Μήνυμα στήριξης στους Έλληνες ακρίτες

banks