30.5 C
Athens
June 28, 2024
Image default
EUROBANK

Παγκόσμια διάκριση για τη Eurobank Factors

Η Εurobank Factors, 100% θυγατρική της Eurobank, βραβεύτηκε ως η Δεύτερη Καλύτερη Εταιρεία Παγκοσμίως στον τομέα του Εξαγωγικού Factoring για το 2023, στο πλαίσιο της αξιολόγησης της FCI.

Το βραβείο αυτό αποτελεί την 9η παγκόσμια διάκριση που λαμβάνει η Εταιρεία στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού, γεγονός που την κατατάσσει στις εταιρείες με την μεγαλύτερη αναγνώριση στο διεθνές δίκτυο της FCI.

Το βραβείο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του 56ου Ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου της FCI, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, στις αρχές του Ιουνίου 2024. Σταθερά πρώτη στις υπηρεσίες factoring στην Ελλάδα, η Eurobank Factors συγκέντρωσε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στον κόσμο, για το Εξαγωγικό Factoring. Η βαθμολογία προκύπτει βάσει ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων, όπως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο αριθμός των λαμβανόμενων ψήφων, οι όγκοι συναλλαγών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Factors, κ. Γιώργος Καραγιαννόπουλος, δήλωσε: “Σταθερά προσηλωμένοι στην ποιοτική εξυπηρέτηση των εξαγωγικών μας πελατών γινόμαστε αποδέκτες ακόμα μιας διεθνούς αναγνώρισης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στο χώρο του factoring. Η αναγνώριση αντανακλά τη διαρκή μας προσπάθεια να εξασφαλίζουμε το βέλτιστο για τους πελάτες μας, οι οποίοι μας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη των διεθνών μας συνεργατών, με τους οποίους επιδιώκουμε, σταθερά, την άριστη συνεργασία”.

Η FCI είναι ο μεγαλύτερος και πιο αντιπροσωπευτικός παγκόσμιος οργανισμός της βιομηχανίας του factoring με ~400 μέλη σε περισσότερες από 90 χώρες και με παρουσία 50 και πλέον ετών στη διεθνή αγορά.

Related posts

Eurobank: Ποιοι κλάδοι συνεισέφεραν στη μερική ανάκαμψη της μεταποίησης το τρίμηνο Μαΐου-Ιουλίου

banks

Eurobank: Κερδίζει έδαφος το σενάριο της σταδιακής ανάκαμψης από το β΄ τρίμηνο 2021

banks

Φ. Καραβίας: Είμαστε σε θέση να εστιάσουμε στην ανάπτυξη

banks

Eurobank – Φωκίων Καραβίας : Το β εξάμηνο η εξαγορά των μετοχών από το ΤΧΣ

banks

Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Μέρισμα τουλάχιστον 25% των κερδών του 2023 – Ενίσχυση των διεθνών δραστηριοτήτων και η σημασία της Ελληνικής Τράπεζας

banks1

Eurobank: Στα 980 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο

banks