28.3 C
Athens
July 2, 2024
Image default
POLITICS

Παναγιώτης Βήττας: «Στον Διόνυσο αντιμετωπίζουμε προβλήματα άγνωστα ως απίθανα»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Διονύσου και θέλει να αλλάξει μίλησε στο in ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ο Διόνυσος του Αύριο» Παναγιώτης Βήττας. Στέκεται ιδιαίτερα στο θέμα την αποχέτευσης λέγοντας μεταξύ άλλων πως μολύνεται και ο υδροφόρος ορίζοντας σε κάποιες περιπτώσεις.

Γιατί αποφασίσατε να συμμετέχετε ενεργά στο Δήμο Διονύσου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Κατερίνας Μαϊχόσογλου; 

Πολύ απλά, τα αυτονόητα που η καθημερινότητα της ζωής σε ένα Δήμο προστάζει…

Ο Δήμος Διονύσου βρίσκεται υπερβόρεια της Αττικής και εντυπωσιάζει με τις ονομαστές κοινότητες όπως: Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Δροσιά Σταμάτα, Ροδόπολη, Άνοιξη, Κρυονέρι. Όμως, ακόμα και σήμερα, αντιμετωπίζουμε εμείς οι «προνομιούχοι», προβλήματα άγνωστα έως απίθανα, για τους κατοίκους μιας πόλης όπως η Αθήνα.

  • Ανύπαρκτη αποχέτευση – τα σπίτια χρησιμοποιούν εν έτη 2023 βόθρους – ενώ κάποια παλαιότερης κατασκευής σπίτια, διαθέτουν απορροφητικούς βόθρους, οι οποίοι μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα.
  • Σε κάθε μεταβολή του καιρού βρισκόμαστε αντιμέτωποι με διακοπή ρεύματος, νερού, αποκλεισμένους δρόμους και τη δημοτική αρχή να καθαρίζει μόνο κεντρικούς δρόμους, για να φαίνεται ότι είναι αποτελεσματική.
  • Ονομαστό προάστιο ο Διόνυσος, αλλά δεν έχει ούτε απευθείας δημοτική συγκοινωνία, που να φτάνει ως το σταθμό ΗΣΑΠ της Κηφισιάς.

Εάν τελικά η παράταξη «Ο Διόνυσος του αύριο» εκλεγεί, ποιος είναι ο τομέας στον οποίο θα επικεντρωθείτε;

Έχοντας εμπειρία πολλών ετών στο δημοσιογραφικό χώρο και ιδιαίτερα στο χώρο των δημοσίων σχέσεων, έχω τη θέληση και την εμπειρία να ασχοληθώ με θέματα επικοινωνίας του Δήμου. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό, να υπάρξει ανανέωση στον τρόπο που εμφανίζεται ο Δήμος, να στηριχτούμε σε νέες, καινοτόμες ιδέες και πιο μοντέρνα προσέγγιση.

Ζητούμενο η άμεση επίλυση των προβλημάτων

Η ψηφιακή μετάβαση πως μπορεί να βοηθήσει έναν Δήμο στην επικοινωνία με τους δημότες του;

Μέσα από την αξιοποίηση και ουσιαστική λειτουργία των Ψηφιακών μέσων του Δήμου, ο πολίτης μπορεί να ενημερώνεται ηλεκτρονικά αλλά και να υπάρξει ειδική υπηρεσία, προκειμένου ο πολίτης να έχει απευθείας επαφή με τον Δήμο, προκειμένου να υπάρξει διαδραστική επαφή μαζί του και να λύνονται άμεσα τα προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη.

Ποιοι είναι οι άξονες που έχει ως προτεραιότητα ο «Διόνυσος του αύριο»;

Είναι εκείνοι που ενδιαφέρουν και τον ίδιο τον Δημότη: αποχέτευση, ασφάλεια, καθαριότητα, πολιτική προστασία, προστασία του περιβάλλοντος, ανάδειξη του αρχαιολογικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής, αναβάθμιση της καθημερινότητας του, στήριξη ευπαθών ομάδων καθώς και φιλοζωικών σωματείων.

Related posts

Δύο πρώην και ένας νυν πρωθυπουργός στην εκδήλωση μνήμης για τη M. Γιαννάκου

banks

Σακελλαροπούλου: Οι γυναίκες στην πολιτική σκηνή και το μήνυμα για την ισότητα των φύλων

banks1

Μαρία Σπυράκη: Στηρίζουμε τους ευάλωτους με 86,7 δισ. ευρώ με το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για το Κλίμα

banks1

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την πολιτική δικαιοσύνη

banks

Νέο πολιτιστικό Κέντρο κατασκευάζεται στο Νέο Βουτζά

banks1

Το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το νέο Δημοτικό Κυνοκομείο Κατερίνης

banks1