Thursday, June 12, 2025
29.8 C
Athens

Παρελθόν από την Π.Γ. Νίκας η CEO Δέσποινα Τσαγγάρη

Παρελθόν αποτελεί η Δέσποινα Τσαγγάρη από την Π.Γ. Νίκας, δύο χρόνια μετά την ανάληψη της θέσης της διευθύνουσας συμβούλου στην αλλαντοβιομηχανία. Σήμερα, Τετάρτη, έγινε γνωστή μέσω του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) η παραίτηση της διευθύνουσας συμβούλου Δέσποινας Τσαγγάρη όπως και η παραίτηση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου Κωνσταντίνου Τσαπέκη.

Σύμφωνα με το πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, που φέρει ημερομηνία 2 Ιουνίου, το Δ.Σ. αποδέχτηκε ομόφωνα την εγγράφως υποβληθείσα παραίτηση της κας Τσαγγάρη (16/05/2025) και του κου Τσαπέκη (30/05/2025).

Ως αντικαταστάτης στο Δ.Σ. εκλέχθηκε ο κ. Γρηγόριος Παντελόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει παράλληλα και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Το ανασυγκροτημένο Διοικητικό Συμβούλιο θα παραμείνει στο αξίωμά του έως τη λήξη της θητείας, στις 11 Οκτωβρίου 2025, και έχει ως εξής: πρόεδρος, Σπυρίδων Θεοδωρόπουλος, αντιπρόεδρος Μαρία Γεωργάλου, διευθύνων σύμβουλος, Γρηγόριος Παντελόπουλος αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Γεώργιος Γιατράκος και μέλη οι κ.κ. Άρτεμις Ντούσια και Ιλεάνα Αντύπα.

Hot this week

Γεωπολιτικές εντάσεις, τσουνάμι δασμών, αστάθεια. Το σημερινό περιβάλλον – χαρακτηριζόμενο από διαρκείς ανατροπές – κρύβει τεράστιες προκλήσεις και παγίδες. Πόσο καλά είναι «εξοπλισμένη» η Ευρώπη για να αντιμετωπίσει τα όσα έρχονται; Πού θα πρέπει να δώσουν έμφαση οι κυβερνήσεις και πώς μπορεί να κινηθεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον μία μικρή οικονομία όπως η Ελλάδα; Συζητήσαμε

Την εικόνα μίας πρωτεύουσας που βρίσκεται στην τελευταία φάση μιας προεκλογικής περιόδου δίνει σήμερα το Παρίσι, όπου πραγματοποιούνται τρεις πολιτικές συγκεντρώσεις. Η πρώτη άρχισε στις 13.00 ώρα Ελλάδας και διοργανώθηκε από δύο κόμματα της αριστεράς, την Ανυπότακτη Γαλλία και τους Οικολόγους. Η δεύτερη άρχισε στις 16.00 ώρα Ελλάδας και διοργανώθηκε από τον ακροδεξιό Εθνικό Συναγερμό

08:51, Σάββατο 19 Απριλίου 2025 πολιτική Φωτογραφία: Intime «Η νέα ανακοίνωση του οίκου Standard & Poor’s αποτελεί μια ακόμα διεθνή αντικειμενική αναγνώριση του μετρήσιμου αποτελέσματος που παράγει η συστηματική και αποφασιστική οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, μια οικονομική πολιτική που συνδυάζει τη δημοσιονομική στοχοθεσία και σύνεση με την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή»

Μητσοτάκης: Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι απανταχού Χριστιανοί συμμετέχουν στο πένθος τους 12:15, Δευτέρα 21 Απριλίου 2025 πολιτική «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι απανταχού Χριστιανοί συμμετέχουν στο πένθος τους. Μαζί τους και κάθε πολίτης της Γης που

Κωνσταντοπούλου: Οι ανησυχίες του κ. Μητσοτάκη είναι για τις εκλογές – Αυτά που ανακοίνωσε έχουν τον χαρακτήρα των κλασικών παλαιοκομματικών προεκλογικών μέτρων «Ο κ. Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια, δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να ζήσει με 800 ευρώ και εύχεται να μην χρειαστεί. Ηγείται μιας κυβέρνησης και ενός κόμματος που χρωστάει 500 εκατομμύρια

Related Articles

Popular Categories

READ MORE