28.1 C
Athens
June 30, 2024
Image default
BUSINESS

Προθεσμιακές καταθέσεις σε δολάρια ΗΠΑ από την Παγκρήτια

Δύο νέες προθεσμιακές καταθέσεις, διάρκειας 6 και 12 μηνών αποτελούν τις επιλογές της Παγκρήτιας Τράπεζας προς τους πελάτες της που επιθυμούν να επενδύσουν σε δολάριo ΗΠΑ.

Τα «Step Plus σε USD» είναι δύο νέα προθεσμιακά προϊόντα σε ξένο νόμισμα που έχουν προνομιακό αυξανόμενο επιτόκιο, με μηνιαία καταβολή τόκων και αποτελούν την συνέχεια της προηγούμενης έκδοσης σε ευρώ. Tα επιτόκια των νέων προθεσμιακών καταθέσεων, αυξάνονται κατά τη διάρκεια της κατάθεσης με μέγιστο επιτόκιο και στην 6μηνη και στην 12μηνη διάρκεια το 5%

Τα νέα προϊόντα διατίθενται για ελάχιστο ποσό κατάθεσης 10.000$ με την προϋπόθεση ότι αφορούν νέα χρήματα στην Παγκρήτια Τράπεζα.

Παράλληλα στον πελάτη δίνεται η δυνατότητα για πρόωρη ολική ή μερική ανάληψη, χωρίς ποινή, εφόσον πραγματοποιείται κατά την ημερομηνία απόδοσης των τόκων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ιστοσελίδα της Παγκρήτιας Τράπεζας.

Η Παγκρήτια Τράπεζα δεν σταματά να επενδύει στη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, με στόχο την παροχή λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Related posts

ΟΠΑΠ Forward: Νέες άμεσες θέσεις εργασίας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα

banks

Μυτιληναίος: «Οι νέες ΑΠΕ είναι τα δίκτυα»

banks

Σημαντικά έργα ΑΠΕ στην Ισπανία ολοκλήρωσε η Mytilineos

banks

Ο Σάββας Κορνάρος νέος Executive Hotels Operation στον όμιλο CHC

banks

 HELLENiQ ENERGY: Εκτοξεύτηκαν στο €1 δισ. τα κέρδη του 2022

banks

Cenergy: Συμφωνία Hellenic Cables με Energinet για την προμήθεια καλωδίων υψηλής τάσης

banks