22.2 C
Athens
September 25, 2024
Image default
POLITICS

Π. Μαρινάκης για Τσίπρα: Αφού αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του

Με μία αιχμηρή δήλωση σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη βράβευσή του για την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ο κ. Τσίπρας, μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια, έφτασε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, έχασε τη μία εκλογική διαδικασία μετά την άλλη, αποδοκιμάστηκε μαζικά από τους πολίτες, τόσο ως πρωθυπουργός, όσο και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρέδωσε ένα κόμμα υπό κατάρρευση», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του»

Και προσέθεσε αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Αφού αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του, ας κάνει τη γενναία αυτοκριτική του για τα όσα έκανε στη χώρα και στο κόμμα του και μετά τοποθετείται για την Κυβέρνηση. Είμαστε εδώ να του απαντήσουμε».

Τσίπρας: Βαθιά διεφθαρμένη η κυβέρνηση

Στην ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας πως είναι «βαθιά διεφθαρμένη και αλαζονική».

Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για τους νέους που «αρνούνται να εμπιστευθούν κάθε κήρυκα που θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ανέξοδα και βροντερά την οργή τους, βυθίζοντας το δημόσιο διάλογο βαθύτερα στην τοξικότητα και το βούρκο».

«Υπάρχουν χιλιάδες νέοι και νέες, που συναντάμε κάθε μέρα όλοι μας, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά τον κόσμο των ανισοτήτων, της ανασφάλειας και των πολλαπλών κρίσεων. Οργίζονται για το αίμα των αμάχων, για τα καρτέλ και την ακρίβεια, για τη διαπλοκή, για τους μισθούς της εκμετάλλευσης, για τις παραβιάσεις του κράτους δικαίου από μια βαθιά διεφθαρμένη και αλαζονική κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όπως αρνούνται να εμπιστευθούν κάθε κήρυκα που θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ανέξοδα και βροντερά την οργή τους, βυθίζοντας το δημόσιο διάλογο βαθύτερα στην τοξικότητα και το βούρκο. Αναζητούν όραμα, αλλά και ρεαλισμό, σοβαρότητα, επιμονή, ειλικρίνεια, αποτελεσματικότητα. Ουσία και όχι εικόνα. Και δεν τους αρκεί η ιδεολογία που δηλώνει κάθε πολιτική δύναμη για να την εμπιστευτούν. Αυτή είναι η γενιά στην οποία εμείς έχουμε χρέος να απευθυνθούμε», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Related posts

ΠΑΣΟΚ για Φλέσσα: Ακούσαμε μια ακόμη εκδοχή συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών εκ μέρους της ΝΔ

banks1

Μητσοτάκης: Προαναγγέλει ρύθμιση για τον αποκλεισμό από τις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη

banks1

Οικονόμου στον Έβρο: Αυστηρή επιτήρηση των συνόρων – Αδιάκοπος αγώνας ενάντια στα εγκληματικά κυκλώματα

banks

Έναρξη λειτουργίας του πολυδύναμου Δημοτικού Ιατρείου Πετραλώνων

banks1

Κεχαγιά για υποκλοπές: Πολιτική η ανακοίνωση του Αρείου Πάγου – Δεν θα δεχτούμε συγκάλυψη

banks

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μαξίμου ενόψει της Πενταμερούς

banks