30.8 C
Athens
June 27, 2024
Image default
POLITICS

Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει ένα άλμα μπροστά – Δεν υπάρχουν αρχηγοί υπό ομηρία

Δεν κατατάσσομαι με αυτούς που σηκώνουν πολεμικές σημαίες στο ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο MEGA.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης υπογράμμισε πως «το ΠΑΣΟΚ πετύχει μια πύρρεια νίκη, δεν κατάφερε να φέρει τον προοδευτικό κόσμο της αποχής στην κάλπη. Πηγαίνουμε με ρυθμούς που δεν ταιριάζουν στην παράταξη για να αμφισβητήσουμε το καθεστώς του κ. Μητσοτάκη. Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται επανεκκίνηση. Είναι θέμα χρονικό θα έλεγα. Επανεκκίνηση για να κατέβουν εκατοντάδες χιλιάδες και θα δεσμευτούν με το πώς θα μπουν στο πολιτικό παιχνίδι για εμάς».

«Έχει σημασία η επανεκκίνηση να γίνει πιο γρήγορα»

Σύμφωνα με τον ίδιο, «με τη Γεννηματά το κόμμα έφυγε από την αφάνεια και με τον Ανδρουλάκη ανέβηκε στο κέντρο της πολιτικής σκηνής. Τώρα πρέπει να κάνει ένα άλμα μπροστά. Ο Ανδρουλάκης είναι ένας νέος άνθρωπος, έδωσε τον αγώνα του, με τον τρόπο του είχε επιτυχίες. Υπάρχουν και ορισμένα αρνητικά που έχουν σχέση με τη συγκρότηση των οργάνων, τη λειτουργία της Χαριλάου Τρικούπη, με τα θέματα του πολιτικού σχεδιασμού και τα λοιπά».

Ο Κώστας Σκανδαλίδης πρόσθεσε πως «πρέπει να γίνει κάτι για να γίνει το άλμα. Δεν μπαίνει θέμα να φύγει ο Ανδρουλάκης. Δεν είμαι πολιτικά απέναντι από τον Ανδρουλάκη, διατύπωσα τις απόψεις μου για την επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ. Να ξανά μαζευτεί ο πυρήνας της παράταξης».

Καταληκτικά, αναφερόμενος με τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, υπογράμμισε πως «ο καθένας έχει τις δίκες του φιλοδοξίες, είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, λέει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει για την πορεία της παράταξης. Δεν υπάρχουν αρχηγοί υπό ομηρία. Έχει σημασία η επανεκκίνηση να γίνει πιο γρήγορα».

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης στο MEGA:

Related posts

Ελληνοτουρκικά: Σβήνουν τις γκρίζες ζώνες νότια της Κρήτης

banks1

Παυλόπουλος, Βενιζέλος Φορτσάκης αποδομούν το νέο φορολογικό νόμο της κυβέρνησης

banks1

Την προεδρία της συνάντησης υπουργών Άμυνας του ΕΛΚ αναλαμβάνει ο Ν. Παναγιωτόπουλος

banks

Βόρεια Κορέα: Η Ελλάδα καταδικάζει την εκτόξευση στρατιωτικού δορυφόρου 

banks1

Κρήτη – Ακυρώθηκε η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος λόγω των σεισμών

banks

Ο αιφνιδιασμός Κασσελάκη στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά και το μήνυμα με πολλούς αποδέκτες

banks1